Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 11-17 mai

Nativa din Rac va trece printr-o perioadă stresantă în care situaţiile imprevizibile îi vor pune banii în pericol. Este important ca aceasta să nu se lase manipulată!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti foarte activă în această săptămână şi vei reuşi să rezolvi unele probleme care îţi pot aduce atât faimă, cât şi bani în plus.

Cu cât aşteptările sunt mai mici, cu atât vei fi mai surprinsă de rezultatele pe care le ai. Este o perioadă favorabilă pentru investiţii!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu va exista o bună comunicare între tine şi colegii tăi în această săptămână, de aceea rezultatele muncii voastre va lăsa de dorit.

Ai însă norocul de a primi o sumă de bani la care nu te aşteptai şi care te va scoate din încurcături.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Unele situaţii imprevizibile îţi pot da bugetul peste cap în această perioadă, însă o bună organizare te va salva de la haos.

Fă economii atât cât poţi, însă focalizează-ţi atenţia mai mult pe acele cheltuieli făcute ca să fii în rândul lumii sau pentru că eşti uşor manipulabilă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Din cauza unor erori de organizare, o sumă de bani nu îţi va fi virată în cont, deşi o aşteptai deja de multă vreme.

Nu îţi fie teamă că nu o vei primi, însă trebuie să ai răbdare şi să ai grijă să nu depinzi de ea. Fii precaută atunci când vine vorba de afaceri şi investiţii!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încearcă să îţi stabileşti o listă de priorităţi în această săptămână, nu îţi permiţi să cheltui niciun leu în plus.

Tot ce ai de făcut este să fii la zi cu facturile, iar apoi te poţi desfăşura în voie. Nu promite nimănui nimic până nu ştii sigur că situaţia ta financiară este în siguranţă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să ai în vedere ca în această săptămână să nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta, şi nici să nu dai împrumuturi consistente.

La locul de muncă trebuie să fii precaută şi să asculţi ce ţi se spune, chiar dacă informaţiile sunt multe şi vin din toate părţile.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Traversezi o perioadă bună din punct de vedere profesional, dar şi financiar.

Acum ai ocazia să îţi cumperi acele obiecte pe care ţi le doreşti de multă vreme, şi cel mai important lucru este că îţi vor mai rămâne şi bani după aceea.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă să asimilezi informaţiile care ţi se oferă gratuit, acestea te vor ajuta să evoluezi în carieră.

Dacă reuşeşti să faci acest lucru, nici banii nu vor întârzia să apară. Tot ce trebuie să faci este să fii mult mai atentă decât de obicei şi să nu pierzi oportunităţile care îţi apar în cale.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Câştigurile vor fi mai mari în această săptămână, însă şi cheltuielile pe măsură.

Încearcă să fii chibuzuită şi să încerci să îţi faci o listă de cumpărături mereu înainte de a pleca la drum, însă fără să te abaţi de la ea. În acest fel, vei reuşi chiar să îţi faci o rezervă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă în această săptămână să te axezi doar pe sarcinile pe care le primeşti şi să nu te mai uiţi în ograda celuilalt.

Aşa vei avea ocazia să te remarci şi chiar să câştigi bani în plus, o mărire de salariu nu ar fi exclusă în situaţia dată.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Va fi o săptămână agitată la locul de muncă, sarcinile pe care le primeşti sunt mult prea multe pentru cât poţi duce.

Încearcă să faci ce este urgent, iar restul să ţi le distribui în mod egal pentru perioada imediat următoare. Situaţia financiară nu suferă modificări.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă pe cât posibil ca în această săptămână să îţi duci sarcinile la bun sfârşit, pentru a nu fi criticată de şefi.

Nu vei câştiga mai mulţi bani în această perioadă, dar ar trebui să fii mulţumită din simplul fapt că nu ţi se ia din bugetul lunar.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod