Horoscop. Cum stai cu banii în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Vărsător va avea parte de surprize plăcute în ceea ce priveşte situaţia ei financiară, însă va trebui să fie chibzuită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vor fi mari schimbări în situaţia ta financiară din această lună, însă vei avea parte de unele câştiguri mici pe care nu le vei simţi prea mult.

E important să te bucuri de ceea ce ai, pentru că motive să te plângi nu ai cu siguranţă. Lucrezi pentru a evolua şi pentru a obţine o funcţie mai bine plătită, însă e nevoie de mai mult timp!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă vrei să câştigi mai mulţi bani trebuie să o faci prin propriile forţe şi nicidecum pe spatele altora.

Nu trişa şi nu te folosi de slăbiciunile altora pentru a ieşi tu în faţă, cândva vei plăti cu vârf şi îndesat. Mai mult decât atât, bucuria pe care o simţi pentru ceva pentru care ai luptat nu poate fi înlocuită cu nimic!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai mai multă încredere şi acţionezi cu mai mult curaj, luna octombrie îţi poate aduce bani frumoşi.

Este foarte important să te implici în cât mai multe proiecte şi să fii conectată în permanenţă cu tot ce apare nou pe plan profesional. Cineva care te admiră îţi poate face o propunere tentantă!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Este o perioadă bună pentru perfecţionare, aşa că nu ar trebui să te aştepţi la câştiguri fără să depui un minim de efort.

Porneşte cu paşi mărunţi, însă nu sări etape importante dacă vrei să nu fii dezamăgită. Rezultatele financiare se vor vedea cu siguranţă în viitorul apropiat, dar nu te aştepta să îţi cadă bani din cer!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai parte de suprize plăcute pe acest plan în luna octombrie, însă trebuie să fii foarte cumpătată.

Ai succes atunci când te aştepţi mai puţin şi se pare că nu trebuie să depui niciun efort pentru a câştiga mai mulţi bani. Un cadou substanţial te va şoca, dar te va şi bucura în acelaşi timp!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Indiferent cât ai munci sau ai lupta pentru a câştiga mai mulţi bani în această perioadă, acest lucru nu depinde deloc de tine.

Din păcate, şefii tăi nu consideră că meriţi o promovare, însă motivele pot fi destul de plauzibile. Ascultă-i cu atenţie înainte de a izbucni şi de a-ţi etala frustrările!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Poţi câştiga mai mulţi bani în această perioadă, dar în acelaşi timp îi poţi şi pierde la fel de uşor.

Nu uita că ai muncit pentru ei şi a trebuit să faci sacrificii enorme pentru a ajunge aici, de aceea nu arunca totul pentru un impuls de moment. Ai toate şansele ca fiind chibzuită să strângi o sumă serioasă care te va ajuta să îţi îndeplineşti un vis în viitorul apropiat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Poate fi o perioadă foarte bună pentru tine din punct de vedere financiar, unele oportunităţi grozave îţi vor ieşi în cale atunci când te aştepţi mai puţin.

Ai şansa de a avansa şi cu siguranţă această schimbare îşi va spune cuvântul şi cu privire la bani. Veniturile cresc, însă cei din jur ar putea fi tentaţi să profite de înflorirea ta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această lună îţi vei scoate la iveală abilităţile de afacerist şi se pare că te descurci destul de bine.

Negociezi dur şi ai şansa de a câştiga sume importante de bani, însă va trebui să împarţi în mod egal cu cei cu care lucrezi în echipă. Chiar dacă tu ai mai multe iniţiative şi ideea a fost a ta, egalitatea este cea mai bună modalitate de a-i stimula.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil să ai parte de o surpriză neaşteptată în această perioadă, o moştenire sau un cadou scump îţi va însenina zilele.

Chiar dacă nu ştii cum să primeşti vestea şi îţi e teamă să nu îţi faci iluzii deşarte, cu siguranţă situaţia se va lămuri şi vei putea să te bucuri aşa cum meriţi. Ai tot dreptul să primeşti un astfel de dar!

Leu(22 iulie - 22 august)

O afacere mai veche este pe punctul de a-ţi da înapoi înzecit tot ce ai investit în ea.

Trebuie însă să fii foarte chibzuită şi să nu te laşi dusă de val pe seama bucuriei imense pe care o simţi. Celebrează cu cei dragi victoria, însă nu face risipă şi nu da sfoară în ţară cu laude inutile!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă ai muncit mult în ultima perioadă, rezultatele financiare întârzie să apară.

Nu fi dezamăgită şi nu te lăsa întoarsă din drum, este doar o chestiune de timp până se va rezolva. Dacă nu primeşti ceea ce trebuie luna aceasta, cu siguranţă în viitorul apropiat vei avea contul plin. Graba strică treaba!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod