Horoscop. Cum reacţionezi când afli că te-a înşelat, în funcţie de zodia ta

Fiecare persoană este diferită, de aceea unele dintre noi explodăm la gândul că am fost trădate, altele pot trece foarte uşor peste acest lucru. Tu cum ai reacţiona?

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu te vei umili nicio clipă dacă partenerul tău te-a înşelat, te respecţi suficient cât să îţi poţi găsi pe altcineva în care chiar poţi avea încredere.

Nu vei sta pe gânduri şi te vei arunca în braţele altcuiva fără să pierzi timpul încercând să te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie asta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă vei fi înşelată, atunci cu siguranţă vei suferi enorm.

Numai tu ştii cât te-ai chinuit să ţii totul sub control, de aceea durerea şi oftica vor fi de două ori mai mari. Vei încerca să îţi faci iubitul să sufere cel puţin la fel ca şi tine, aşa că se poate spune că intenţia ta este să îl distrugi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Preferi să te desparţi la aflarea unei astfel de veşti, decât să îţi pierzi nopţile întrebându-te de ce s-a întâmplat una ca asta.

Nu mai poţi dormi alături de un bărbat care te-a trădat şi nu îl mai poţi iubi niciodată. Acest motiv este suficient de puternic încât să te facă să fii şi mai puternică şi mult mai hotărâtă să îl faci să regrete că te-a pierdut.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

E posibil să ajungi chiar şi la violenţă fizică, după lungi perioade în care ai încercat să treci peste.

Vorbele urâte şi jignirile vor fi la ordinea zilei, însă la un moment dat vei ajunge să cedezi nervos într-un mod destul de urât. Încearcă să pui punct imediat ce afli că ai fost înşelată, altfel nu vei face decât să prelungeşti chinul, să te amăgeşti şi să îţi faci mai mult rău ţie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti destul de naivă şi crezi în promisiuni chiar dacă ai fost trădată.

Suferi la aflarea veştii, plângi şi îl întrebi de ce a făcut asta, însă îţi va trece imediat dacă acesta îţi cere iertare şi îţi jură că nu o va mai face. Din fericire pentru tine, iertarea ta nu va funcţiona şi altădată.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti foarte tranşantă atunci când vine vorba de infidelitate şi nu te umileşti cerşind scuze inutile.

E suficient să afli sau să îl prinzi în fapt, şi vei fugi cât de ţin picioarele din preajma lui. Vei face tot posibilul să nu afle unde te-ai dus şi nu îi vei lăsa nicio portiţă de a mai interacţiona cu el.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te prefaci că ai trecut peste, dar nimeni nu ştie ce plan pregăteşti de fapt.

Chiar dacă suferi şi îţi este foarte greu să nu laşi ca acest lucru să se vadă, orgoliul şi demnitatea vor ieşi la suprafaţă. Cu siguranţă iubitul tău va regreta faptele făcute.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti dezamăgită la început, însă găseşti puterea de a trece peste şi de a încerca să îi dai o a doua şansă partenerului.

Trebuie să fii foarte determinată pentru a putea reuşi, iar motivele să fie copiii sau o avere mult prea mare agonisită împreună.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti destul de imprevizibilă, aşa că poţi reacţiona fie extrem de calm, fie exagerat de violent.

Există posibilitatea de a-ţi face bagajele şi de a pleca imediat din preajma iubitului tău, sau posibilitatea de a arunca cu ceva în el şi de a-i face o întreagă scenă. Indiferent de situaţie, îl vei părăsi fără să stai pe gânduri.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu îi dai nicio şansă dacă ai aflat că a călcat strâmb, cu siguranţă o va face şi a doua oară cât ar promite contrariul.

Alegi să îi spui ce ai de spus şi să faci puţină dramă, după care dispari definitiv din viaţa lui şi nu laşi nicio urmă pentru a putea fi găsită.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă tu eşti acel gen de persoană care poate trece peste orice, infidelitatea este lucrul care îţi pune capac. Nu vei închide ochii la astfel de fapte şi nu vor conta regretele ori dovezile de iubire mult prea tardive.

De cele mai multe ori alegi să îi dai o lecţie zdravănă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei fi profund marcată de o astfel de faptă, de aceea cu greu o poţi lua de la capăt.

Ai nevoie să ţi se demonstreze că poţi avea încredere din nou în el şi ai nevoie de timp pentru a putea uita. De cele mai multe ori, aparent arăţi că totul e ok, dar de fapt te macina ce s-a întâmplat. La un moment dat vei izbucni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod