Horoscop chinezesc 2015. Cumpenele tale în anul Caprei de Lemn, în funcţie de zodia ta

Conform acestui zodiac, Anul Caprei de Lemn mai este întâlnit şi sub denumirea de Anul Caprei albastre, care începe pe 19 februarie 2015 şi se termină pe 7 februarie 2016.

Şobolan

Dacă pe plan personal și profesional totul va merge ca pe roate, despre sănătate nu se poate spune același lucru. Nu este nimic de speriat, însă trebuie să fii mult mai responsabilă și să te tratezi corect atunci când este cazul!

Bivol

Există riscul ca în acest an să te îmbolnăvești, iar dacă ai deja unele afecțiuni, acestea se vor agrava dacă nu vor fi tratate. Din fericire, toți cei dragi îți sunt alături de tine și te vor ajuta atât moral, cât și financiar.

Tigru

Anul acesta vei fi ferită de probleme grave, însă nu vei scăpa de cele banale de zi cu zi. Nu vei avea motive să te plângi, ci din contră, ar trebui să fii mulțumită cu ceea ce ai și de faptul că ești sănătoasă. Vor exista perioade în care unele situații îți vor părea dramatice, însă nu vor fi deloc așa.

Iepure

E posibil ca o problemă mai veche de sănătate să se agraveze anul acesta, iar tu nici să nu îți dai seama. Încearcă să previi acest lucru ducând-te mai des la medic. Nici cu dragostea nu excelezi și e posibil să faci parte dintr-un triunghi amoros.

Dragon

Nu vei întâmpina probleme serioase în noul an chinezesc ce se apropie cu pași repezi. Pe plan sentimental situația evoluează dacă te afli într-un cuplu, însă nu același lucru se poate spune și dacă ești singură. Chiar dacă vei avea mici lipsuri, banii le vor compensa pe măsură!

Şarpe

E posibil ca noul an să fie marcat de o despărțire, și chiar dacă este doar decizia ta, nu poți să treci peste fără să suferi. Nici sănătatea nu va fi de fier, de aceea trebuie atenție sporită și o responsabilitate mai mare decât până acum.

Cal

E posibil ca anul acesta să dai piept cu o problemă care nu poate fi rezolvată decât cu bani. Dacă vrei să treci cu bine peste această situație, ai grijă să începi să pui deoparte o rezervă. Vei rămâne cu un gust amar, însă vei răsufla ușurată.

Capră

Cumpenele pe care le vei avea anul acesta vor fi doar de ordin sentimental. În orice moment viața ți se poate schimba radical, și vei trece printr-o adevărată dramă. Timpul însă le va rezlva pe toate și spre sfârșitul anului vei fi fericită cu ceea ce ești și ai!

Maimuţă

E posibil ca anul acesta să te schimbi și să nu îți mai poți accepta iubitul așa cum este. Nu vei mai suporta psihic gelozia lui și nici controlul la care te supune zilnic, așa că te poți alege cu probleme serioase de sănătate, dar și sociale ori profesionale.

Cocoş

O greșeală îți poate distruge relația și îți poate da viața amoroasă peste cap anul acesta. E posibil să fii tentată să îți înșeli partenerul, iar el să se prindă de acest lucru mai repede decât credeai. Gândește-te bine la ce vrei de la viață înainte de a pierde lucruri importante!

Câine

E posibil să ai parte de o despărțire amoroasă, însă în niciun caz nu vei fi tu cea părăsită. Și pe plan financiar vei întâmpina unele probleme, pentru că nu știi să îți gestionezi banii cum trebuie, există riscul să îi pierzi la fel de repede cum vin.

Mistreţ

Nu vei întâmpina cumpene anul acesta, însă vei da piept cu mici probleme de zi cu zi. Încearcă să fii cât mai echilibrată pentru a evita orice neplăcere atât la muncă, dar și cu partenerul de viață, dacă ai unul. Se recomandă mai multă prudență cu sănătatea.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lidia pe 4 Feb 2015, 18:51
    munca pe internet part-time

    Doresc să aflu mai multe informații despre acest job.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod