Horoscop. Ce trebuie să faci pentru a evita divorţul, în funcţie de zodia ta

Unele dintre noi vor fugi de căsnicie imediat ce apar primele probleme, însă altele vor lupta până la capăt pentru a o salva. Află câteva ponturi dacă te încadrezi în cea de-a doua categorie!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încearcă să nu ignori problemele care se ivesc în căsnicia ta, ci să încerci să le rezolvi pe măsură ce ele apar.

Altfel nu vei face decât să prelungeşti un chin care se va încheia destul de zgomotos. Încearcă să râzi mai mult în prezenţa soţului tău!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te uita după alţi bărbaţi şi încearcă să preţuieşti mai mult ceea ce ai lângă tine.

Vorbeşte mai frumos despre el şi arată că eşti mândră că este al tău. Şi lasă tot timpul o aură de mister în jurul tău, pentru ca el să fie mereu curios să afle ceva nou despre tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu îi găsi numai defecte partenerului tău de viaţă dacă vrei ca mariajul cu el să nu se încheie prea curând.

Fii mai înţelegătoare cu el, nu îl pune într-o poziţie proastă în faţa prietenilor lui şi încearcă să îi recunoşti când greşeşti.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu te milogi niciodată de soţul tău şi nu te umili în faţa lui, altfel nu te va mai respecta niciodată.

Arată că eşti puternică oricând şi oriunde, dar ai grijă să nu îl pui nici tu într-o postură proastă atunci când sunteţi înconjuraţi de alte persoane.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Renunţă la materialism dacă vrei ca mariajul tău să dureze tot mai mult, este principalul motiv de divorţ în cazul tău.

Imediat după aceea se clasează gelozia, aşa că dacă renunţi la a-l mai controla excesiv, îţi mai rămâne o şansă de a-ţi salva căsnicia.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă vrei ca divorţul să nu fie un subiect de discuţie în căsnicia ta, atunci ai grijă să nu îţi neglijezi soţul şi nevoile acestuia.

Ai pus mâna pe el, însă trebuie să te preocupe şi după aceea persoana lui. Nu îl trata cu indiferenţă şi ai grijă să nu laşi pe umerile lui tot ce ar trebui să faceţi împreună.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să nu îţi mai fugă ochii după alţi bărbaţi la primele probleme pe care le întâmpini în căsnicie, este foarte important să ştii când să te opreşti şi pentru ce să lupţi.

Cu toate acestea, nu îi oferi soţului tău tot ce îţi cere, mai târziu se va plictisi şi nu vei putea să îţi mai salvezi mariajul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să te detaşezi şi să renunţi la a-ţi mai compara soţul cu foştii tăi iubiţi, altfel îi vei distruge orgoliul şi implicit şi comportamentul lui faţă de tine.

Încearcă să nu îi ascunzi lucruri, mai ales dacă este ceva ce ştii că i-ar plăcea să ştie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să îţi păstrezi misterul în faţa soţului şi lasă loc să descopere mereu ceva nou la tine.

Renunţă la naivitate şi nu te baza doar pe ceea ce spune, însă nici nu trebuie să cazi în extrema poesesivităţii exagerate. Şi cel mai important lucru pentru a nu risca să ajungi la divorţ este să îi respecţi familia şi să ai grijă la imaginea lui în faţa acesteia.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă să menţii pasiunea vie dintre tine şi soţul tău, altfel e posibil să ajungi la divorţ.

Nu trebuie să îi oferi toată libertatea, însă nici nu şi-ar dori să fie controlat la maxim. Vrea să se simtă important pentru tine, dar nu şi-ar dori să fie o obsesie.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cât de tare te-ar enerva, încearcă să nu ai reacţii exagerate.

Limbajul vulgar, jignirile şi poate chiar ieşirile violente vor scoate tot ce este mai rău din mariajul vostru. Încearcă să nu îi distrugi şi ultimul strop de bărbăţie pe care îl are dacă vrei ca relaţia voastră să nu se încheie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă mariajul tău a ajuns într-un moment de cumpănă, atunci încearcă să petreci cât mai mult timp alături de soţul tău.

Doar aşa vei reuşi să te reconectezi cu el şi să scoţi tot ce e mai bun din această căsnicie. Renunţă la jigniri şi la nemulţumiri!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod