Horoscop 9 august: Astrele trimit energie bună pentru două zodii

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă ești într-o relație, partenerul/a de viață va observa că te comporți puțin neplăcut. Dacă ești singur/ă, te vei bucura de compania cuiva care te atrage de mult timp, existând șansa unei apropieri.

Taur


Astăzi, ar putea fi mai bine pentru tine dacă doar ai rămâne acolo unde ești. Mersul în diverse locuri te va epuiza din cauza traficului, mai ales dacă conduci. De aceea, ai grijă și evită orice drum, oricât de scurt ar fi el!

Gemeni


Fă tot ce poți pentru a-ți întări sistemul imunitar. Încearcă să mănânci cât mai multe legume.
Astrele îți trimit o energie bună pe de altă parte. Dacă lucrezi la rezolvarea unor probleme interioare, astăzi vei avea succes.


Rac


Astrele îți trimit o energie bună astăzi, așa că vei avea parte de o zi distractivă dacă ești singur/ă. Dacă ești căsătorit/ă, problemele de comunicare cu soțul sau soția devin din ce în ce mai evidente.

Leu


Unul dintre colegii tăi sau șeful tău va afla despre o greșeală pe care ai făcut-o și pe care nu ai raportat-o. Prin natura ta, te pricepi la rezolvarea problemelor, așa că vei rezolva situația cât se poate de elegant.

Fecioară


O călătorie cu cel mai bun prieten este de ceva vreme pe lista ta.
Acum a sosit momentul ca voi doi să faceți din acel vis realitate. În ceea ce privește banii, vei avea noroc moderat, însă suficient pentru nevoile tale actuale.


Balanță


Situația ta financiară este din ce în ce mai bună. Un coleg de serviciu va avea nevoie de ajutorul tău astăzi. Fii amabil/ă cu acesta, deoarece și el la rândul lui te va ajuta atunci când vei avea cea mai mare nevoie.

Scorpion


Dacă ești căsătorit/ă, relația ta s-ar putea simți puțin mai rece astăzi. Din fericire, acest lucru este doar temporar și vă veți reveni. Astrele te sfătuiesc să nu faci investiții mari astăzi, deoarece ești la limita cu banii.

Săgetător


Dacă ești mulțumit/ă de situația ta financiară actuală, atunci astăzi meriți să te răsfeți.
Este o zi bună, de asemenea, pentru acte caritabile. Te simți bine în pielea ta și plin/ă de energie.


Capricorn


Este o zi grozavă pentru activități împreună cu familia ta. Acest lucru te va face să te simți bine atât pe tine, cât și pe ei. În ceea ce privește viața de cuplu, este important să aveți un moment intim doar pentru voi.

Vărsător


La serviciu, va fi o zi obișnuită pentru tine. În loc să cheltuiești banii pe te miri ce, mai bine i-ai pune într-un cont de economii. Sănătatea ta este bună, bea mai multă apă și mergi la culcare puțin mai devreme.

Pești


Nu bea prea mult alcool astăzi.
Pur și simplu nu va fi bine pentru tine. Ceva important de care trebuie să-ți amintești: timpul vindecă totul. Petrece timp cu cei mai dragi membri ai familiei tale.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod