Horoscop: 6 cupluri de zodii care se îndrăgostesc la prima vedere

Dragostea la prima vedere este un subiect care ne fascinează, în special pe noi, femeile. Dar momentele magice în care se întâmplă sunt determinate şi de astrele care ne guvernează viaţa. Descoperă care sunt zodiile care simt o atracţie extrem de puternică de la prima vedere:
1 din 7

Berbec - Balanţă


Nativii din berbec şi balanţă se atrag chiar din prima clipă, iar în cazul lor dragostea la prima vedere se poate finaliza cu o căsnicie care durează o viaţă. Hotărârea şi dinamismul berbecului este ca un motor pentru balanţe, care acceptă să cedeze frâiele relaţiei. Pe de altă parte, calmul şi blândeţea balanţelor, dar şi capacitatea de a întoarce o problemă pe toate părţile, temperează impulsivitatea berbecului.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kitty pe 27 Mai 2012, 20:29
    dap.

    gemeni -sagetator :X

    2
    4

  • O fată pe 27 Mai 2012, 16:51
    Leu+Varsator

    Este ft adevarat la leu si varsator :) prietenul meu e varsator iar prietena mea cea mai buna este tot varsator :))

    7
    1

  • m.3d pe 27 Mai 2012, 12:22
    .

    Sunt leoaica cu ascendent in scorpion si nu sunt deloc cum ar trebui sa fiu:rea,laudarosa,nemultumita etc.Sunt normala nu ma uit intotdeauna dupa perfectiune.Daca ar fi sa caut persoana potrivita cred ca ar fi si un peste.Ma inteleg absolut cu toate zodiile nu am nici un fel de problema.Daca ar fi sa ma cert cu cineva cred ca ar fi in functie de persoana ci nu de zodie. Cred ca toata lumea are nemultumiri si imperfectiuni.Daca ar fi dupa mine as spune ca nimic din horoscop nu prea este real.Multi raci pe care ii cunosc eu sunt smecheri si deloc sensibil cu un tupe total,balantele(partea feminina)pe care le stiu sunt foarte vorbarete povestesc cam aproape toate barfele posibile ce vrei si ce nu vrei iar la partea masculina isi doresc numai lux si chestii scumpe chiar si cele imposibile.Tauri(partea fem.) sunt orgolioase,geloase si foarte,foarte cicalitoare iar la partea masculina nu cunosc inca nici un taur ca sa imi dau cu parerea. Infine,tot ce am vrut sa spun este ca nu dupa zodii se face clasificare.Cand ma uit la un barbat de exemplu,ce eu stiu ca ala-i rac sau mai stiu eu ce alta zodie.Este chestie de iubire si intelegere.Fiecare om este diferit si in interior si la exterior. Dar probabil ca cei mai multi oameni sunt in aceste zodii ca si cupluri,atata tot.

    2
    5

  • bogdan pe 26 Mai 2012, 20:34
    reclame

    fac ceva pe reclamele voastre la produse de rahat

    10
    3

  • anastacian pe 26 Mai 2012, 19:25
    taur+scorpion

    permiteti-mi sa nu fiu de acord cu aceasta afirmatie :) eu sint taur, iar scorpionii pur si simplu ma irita ! ma rog, poate eu fac o exceptie de la "regula" :D

    6
    5

  • oana pe 26 Mai 2012, 19:01
    rusine eva.ro

    sunteti groaznici! nu pot deschide un articol fara sa imi apara reclame pe toata pagina.nu mai aveti cititori si nu stiti cum sa faceti bani?va zic eu,mai bine nu ati mai scrie articole(unele chiar penibile) si ati crea un blog cu reclame.

    21
    0

  • W.R pe 26 Mai 2012, 15:43
    rac + capricorn

    Adevarat !!! Parintii mei sunt reprezentantii acestor zodii- rac+capricorn (de aproape 30 de ani impreuna) din care am rezultat yo , un capricorn (de gen feminin lol )

    6
    2

  • Andreea pe 25 Mai 2012, 23:52
    Adevarat

    Adevarat la primele doua cupluri. Cunosc multe cazuri gen formate din berbec-balanta si taur-scorpion.Horoscop real :)

    9
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod