Horoscop 21 februarie: Relația de iubire a Taurului traversează o perioadă nefastă


Fecioară


Te vei intersecta astăzi cu o persoană extrem de competentă care îți poate influența viitorul dacă ești dispus/ă să îi urmezi sfaturile. În acest sens, e necesar să lași deoparte orgoliul care te caracterizează și să dai dovadă de flexibilitate!

Balanță


Dacă ești părinte, această zi va fi despre micuțul/micuța ta! Practic, tot ce vei face va fi exclusiv pentru a-i ușura cumva situația sau pentru a-i satisface o nevoie anume!

Scorpion


Vei începe ziua cu un tonus excelent, dar pe măsură ce te vei afunda în problemele de la job, o să rămâi fără energie.
De aceea, e esențial să nu îți planifici pentru seară nimic important. Măcar în jurul cinei să te poți relaxa cu adevărat!


Săgetător


Vei fi cu nervii întinși la maximum astăzi din cauza unei probleme sentimentale. Încearcă să te bazezi pe instinct și să nu pierzi prea mult timp planificând! Uneori e nevoie de acțiune și de mai mult curaj!

Capricorn


Încearcă să fii mai relaxat/ă, mai ales la locul de muncă. Gândește-te puțin, petreci ore bune în fiecare zi printre persoane pe care nu le-ai ales și pe care nu le cunoști cu adevărat...
așa că încearcă să îți ușurezi singur/ă situația dând dovadă de mai multă amabilitate și politețe!


Vărsător


Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu merg prea bine pentru tine. De aceea, e necesar să înveți să faci compromisuri și să fii mai permisiv/ă cu jumătatea ta! Cu timpul, lucrurile vor reveni la normal și vă veți aminti cu zâmbetul pe buze de această perioadă!

Pești


Te pregătești să faci o achiziție importantă și, din acest punct de vedere, ai mari emoții.
Nu trebuie să te grăbești să semnezi, ci din contra, negociază cât poți de mult! Orice reducere vei obține va fi binevenită!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod