Horoscop 21 august: Zi incredibilă pentru Lei! Balanțele își asumă un risc uriaș

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astăzi îți vei concentra atenția asupra iubitului sau iubitei tale. Te vei simți foarte energic/ă, dar angajamentul tău față de muncă va scădea. Deci nu fi surprins/ă dacă șefii tăi se vor enerva.

Taur


Astăzi te vei trezi cu dorința de a face o schimbare completă în înfățișarea ta. Probabil vei vizita un salon de înfrumusețare pentru tratamentul necesar. Ești disperat/ă să faci o impresie bună asupra oamenilor din jurul tău și acest lucru nu este neapărat unul bun.

Gemeni


Astăzi este posibil să fii supărat/ă sau nedumerit/ă de o anumită problemă.
Vei încerca să găsești tot felul de modalități de a face față cu brio programului de lucru. Spre seară, vei avea oaspeți acasă.


Rac


Astăzi vei face tot posibilul să scapi de rutina de la locul de muncă. Trebuie să faci o schimbare și să aduci ceva nou. Vei petrece seara într-o atmosfera familială, cu cei dragi, prieteni sau chiar vecini.

Leu


Astăzi vei avea parte de un câștig neașteptat la locul de muncă și de ajutor, bucurie și entuziasm acasă. Vei fi afectuos/oasă față de membrii familiei tale. Cu toate acestea, nu poți să scapi de teama de a pierde tot ce ai mai bun.

Fecioară


Chiar dacă te trezești binedispus/ă, după-amiază este posibil să ai o schimbare de dispoziție.
Astrele te sfătuiesc să fii calm/ă, altfel îți vei pierde liniștea sufletească.


Balanță


Astăzi te vei gândi să îți asumi un risc uriaș legat de afaceri. Dar, datorită astrelor, te vei răzgândi pe ultima sută de metri și vei lua decizia de a sta în banca ta. În caz contrar, pierderile ar fi enorme.

Scorpion


Astăzi va trebui să fii mai generos/oasă pentru a cuceri pe cineva. Mai târziu, pe seară, e rost de romantism și voie bună. Cu toate acestea, nu uita că nimic pe lumea aceasta nu este gratis.

Săgetător


Astăzi vei primi vești bune din străinătate, care te vor face fericit/ă.
Cei dintre voi care sunt în căutarea unui loc de muncă vor primi vești bune. Astrele spun că nu ar trebui să te aștepți la prea mult, dar nici la prea puțin.


Capricorn


Astăzi vei fi foarte sociabil/ă, dar nu bârfitor/bârfitoare. Evitând să duci vorba de colo colo, vei răspândi bunătate și fericire în grupurile în care te învârți. Oamenii te vor admira astăzi din acest motiv.

Vărsător


Brusc, devii multifuncțional/ă și plănuiești să faci mai multe lucruri deodată. Instinctul te va ghida astăzi, ai încredere în el și mergi înainte. S-ar putea să întâmpini unele provocări, dar ce drum este lipsit de obstacole?

Pești


Găsind echilibrul perfect între muncă și pasiune, este posibil să inspiri oamenii și să-i lași muți de uimire cu tot acel multitasking de care ești capabil/ă.
În mijlocul tuturor întâmplărilor, viața ta personală poate trece pe bancheta din spate. Și nici măcar nu îți dai seama de asta...
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod