Horoscop 17 octombrie: Schimbări pentru Săgetător

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Petrece cât mai mult timp cu partenerul/a de viață și concentrează-te pe tot ceea ce îți place la el/ea astăzi. Să ai pe cineva aproape e un lucru atât de rar în zilele noastre, așa că bucură-te de asta!                           

Taur


O cheltuială neașteptată te poate presa din punct de vedere fiananciar. Continuă să muncești din greu și încearcă să te întorci pe drumul cel bun. O dietă echilibrată este tot ce ai nevoie pentru a avea energie. Nu te neglija!

Gemeni


Pregătește-te pentru orice, norocul are moduri amuzante de a surprinde oamenii.
Această zi va fi distractivă pentru tine, vei întâlni tot felul de oameni dacă ești deschis/ă pentru asta. Trebuie doar să vrei!


Rac


Șeful tău este foarte încântat de cum ai lucrat ultima vreme. Din punct de vedere financiar, te descurci bine. Vei avea șanse de a câștiga mai mulți bani astăzi. Sănătatea este ceva de care ar trebui să ai mereu grijă. Fii atent/ă și nu ridica nimic greu!

Leu


În ceea ce privește dragostea și relațiile, astăzi te vei simți foarte bine. Dacă inima ta a fost frântă recent, asigură-te că îți aloci timpul necesar pentru a te vindeca.
Nu este indicat să te arunci imediat într-o relație nouă.


Fecioară


Dacă ești singur/ă, astăzi vei fi destul de trist/ă din această cauza. Dragostea vieții tale va veni, ai răbdare! Dacă ai pe cineva deja, nu te comporta de parcă tot ce face partenerul/a pentru tine ți se cuvine.

Balanță


Dacă este posibil, dezactivează notificările și dă-ți telefonul pe silențios pentru cel puțin o oră. Va fi revigorant. Concentrează-te pe tine, pe familie și pe prietenii care sunt lângă tine și cu care poți comunica direct.

Scorpion


E posibil să ai parte de câteva eșecuri atunci când vine vorba de cariera ta.
Va fi o zi intensă, dar astrele te ajută să înveți să procesezi unele emoții într-un mod sănătos. Se zărește o aventură în fața ta și, în curând, ți se va dezvălui.


Săgetător


Nu trebuie să îți fie frică de schimbare. Ceva s-ar putea schimba în relația ta, dar trebuie să fii conștient/ă că dragostea rămâne aceeași. Nu juca riscant astăzi, deoarece ești predispus/ă la pierderi.

Capricorn


Încearcă să îți planifici modul în care îți cheltuiești banii. Fii mai meticulos/oasă în această privință! S-ar putea să te simți puțin stresat/ă la locul de muncă.
Nu pune atâta presiune pe tine!


Vărsător


În ceea ce privește sănătatea, s-ar putea să te simți puțin rău astăzi. Pur și simplu, nu este ziua pentru o activitate fizică intensă. Mai degrabă, mergi la o plimbare de jumătate de oră cu câteva ore înainte de culcare.

Pești


Dacă munca ta are de-a face cu muncă fizică, vei avea unele dureri în partea inferioară a spatelui astăzi. Analgezicele vor ajută, dar un masaj profesionist te va ajuta extrem de mult. Karma are totuși grijă de tine!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod