Horoscop 11 martie: Lucrurile pot degenera pe plan sentimental pentru Raci


Fecioară


O cunoștință mai veche te va aborda astăzi și îți va cere să faci un lucru mai sensibil. Nu te grăbi să o ajuți, mai întâi trebuie să te convingi de intențiile sale și abia apoi să acționezi!

Balanță


Dacă te simți mai obosit/ă decât de obicei, ar trebui să mergi la medic! Nu trebuie să suferi în tăcere așteptând ca simptomele să dispară ca prin minune! Uneori, e nevoie să acționezi cu rapiditate!

Scorpion


E posibil să primești astăzi o propunere foarte interesantă.
Dacă nu există grabă pentru formularea răspunsului, cere mai multe sfaturi! Discută pe îndelete cu jumătatea ta și abia apoi alegeți traseul pe care să îl urmați!


Săgetător


Trebuie să adopți o atitudine mai rezervată atunci când vine vorba de bani! De multe ori, acționezi din pripă și ratezi oportunități importante, ori faci achiziții impulsive. În tot cazul, dacă ai acționa cu mai mult calm, bugetul tău ar fi mai mare!

Capricorn


Ascultă-ți instinctul și acționează în funcție de ceea ce simți! Dacă ai nevoie de puțină ordine și liniște în viața ta, de ce nu îți iei câteva zile de concediu? Poți merge să vizitezi un oraș nou sau de ce nu, să practici sportul tău preferat!

Vărsător


În prima jumătate a zilei, o să te simți presat/ă și aglomerat/ă să rezolvi multe probleme într-un timp cât mai scurt.
Din fericire, vei beneficia de sprijinul colegilor tăi, trebuie doar să nu te încăpățânezi să muncești singur/ă! Pe seară, totul va fi mult mai relaxant pentru tine și ai tăi!


Pești


Chiar dacă va începe mai dificil, această zi se va dovedi a fi extrem de productivă pentru tine. Vei excela la comunicare și vei soluționa conflicte serioase, care riscau să producă urmări importante. Cu siguranță că implicarea ta nu va trece neobservată!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod