Compatibilitatea Gemenilor cu aceste 4 zodii este excelentă. Află care sunt acestea!

Gemenii sunt ființe complexe, dar dacă le oferi o șansă, vei descoperi că sunt parteneri plini de viață!
Dar asta nu înseamnă că Gemenii sunt parteneri grozavi pentru toată lumea.

Gemenii sunt într-o continuă căutare de noi idei, experiențe și abilități. Ei se adaptează ușor, sunt curioși și dornici să aibă un cerc mare de prieteni și cunoștințe pentru a împărtăși tot ce învață.

În relații, Gemenii sunt blânzi și deschiși la minte. Având în vedere că elementul lor este unul de aer, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că tind să fie jucăuși și aventuroși în dragoste.

Gemenii sunt, de asemenea, pasionali, creativi și mereu deschiși să încerce lucruri noi.

Când Gemenii dau de greu, ei tind să fie anxioși și vulnerabili, incapabili să se concentreze pe sarcini importante. De asemenea, au tendința de a comunica excesiv, așa că un nativ din Gemeni stresat sau supărat îți poate copleși uneori partenerii cu ceea ce simt și gândesc.


De asemenea, când sunt anxioși, pot dezvolta o teamă de abandon care îi determină să fie mult prea lipicioși sau sufocanți.

Compatibilitatea Gemenilor cu aceste 4 zodii este excelentă:


Berbec


Berbecul și Gemenii vor forma un cuplu plin de energie, care caută senzații tari.

Există multă intensitate în această relație, iar Gemenii vor simți o conexiune instantanee cu Berbecul, care are caracteristicile necesare unei relații bazate pe respect.

Gemenii vor respecta, de asemenea, atitudinea îndrăzneață a Berbecului și dorința de a merge în orice aventură pe care viața le-o pregătește.

Pe de altă parte, cei doi trebuie să fie atenți la tendința lor reciprocă de a nu spune niciodată nu dorințelor lor de moment.

Să gândească înainte de a sări este un lucru esențial într-o relație Berbec-Gemeni și ambii vor trebui să reziste nevoii de a acționa precipitat atunci când apar conflicte.


În momente mai puțin bune, Berbecul și Gemenii își vor canaliza energiile în proiecte și activități semnificative și vor depune eforturi pentru a-și cultiva răbdarea.

Leu


O relație Leu-Gemeni este caracterizată de o energie nemărginită, ambii iubind să fie înconjurați de oameni.

Pentru Gemeni, Leul partenerul lui cel mai bun de distracție.

Ambele semne zodiacale tind să fie empatice și populare.

Această pereche este invitată la fiecare petrecere, eveniment și întâlnire, pentru că amândoi sunt energici și distractivi.

Aceștia doi au o carismă ridicată și sunt foarte sociabili.

Pentru o relație de succes Leu-Gemeni, Gemenii trebuie să fie dispuși să ofere încurajare și laude pentru a-i crește stima de sine Leului, iar un Leu va trebui să încerce să nu ia lucrurile atât de personal.

Balanță


Balanța și Gemenii vor funcționa încă de la prima întâlnire, care probabil a avut loc la o expoziție de artă, un simpozion sau la librăria obscură și ciudată din colț.

Balanța și Gemenii sunt firi intelectuale și au interese similare, ceea ce înseamnă că se vor înțelege reciproc la un nivel fundamental.

Problema pentru aceștia doi este că ambii au tendința de a se retrage atunci când relația lor ia o întorsătură spre angajament pe termen lung.


De asemenea, dacă o Balanță vrea să se răsfețe în moduri nesănătoase, un Gemeni nu o va opri neapărat. Același lucru este valabil și invers.

Vărsător


Vărsătorul și Gemenii sunt o altă pereche foarte compatibilă.

Iubitori de flirt, jucăuși și plini de viață, pe aceștia doi îi leagă un simț comun al umorului și pasiunea pentru muzică.

Pentru ca această pereche să funcționeze, ambii vor trebui să-și lase temerile deoparte și să se arunce în adevărata intimitate.

Dacă aleg să facă acest lucru, efortul va merita din plin.

Gemenii și Vărsătorul sunt o pereche potrivită. Senzația este că trăiesc totul cu cel mai bun prieten al lor.



Sursă: blog.prepscholar
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod