Horoscop 11 ianuarie: Probleme pentru Berbeci, Tauri, Balanțe și Vărsători

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua aceasta va fi un thriller emoțional pentru tine. Vei ajunge să te cerți extrem de dur cu jumătatea ta, pentru ca mai târziu să va îmbrățișați și să va sărutați pasional. Poate că asta lipsea relației voastre - puțină ceartă care să condimenteze lucrurile!

Taur


Îți vei reveni astăzi după o maladie mai lungă. Chiar dacă te simți capabil/ă să îți reiei activitățile, trebuie să știi că nu e bine să îți forțezi organismul! Ia-o treptat și nu te grăbi!

Gemeni


Nu o duci foarte bine din punct de vedere financiar și s-ar putea ca din nou să apelezi la părinți! Totuși, aceștia nu văd nicio problemă să te sprijine, ba dimpotrivă: o fac cu plăcere! Așadar, nu ai mari motive de îngrijorare!

Rac


Dacă ești părinte și observi că cel mic nu se descurcă foarte bine la școală, trebuie să te implici mai mult! Uneori, acesta are dificultăți în a recepționa mesajul transmis de unii profesori.
Așa că cel mai bine e ca pentru o perioadă să îți asumi tu acest rol!


Leu


Ești tot mai bine văzut/ă în cadrul companiei în care activezi și nu e exclus chiar să primești o avansare ori o mărire de salariu! Totuși, nu exagera cu timpul petrecut la job pentru că, în aceeași măsură, au nevoie de tine și rudele tale!

Fecioară


Dacă tot intenționezi să faci anumite achiziții, cel mai bine e să studiezi bine piața și să profiți de eventuale oferte/reduceri! Dacă nu știai asta, poți face economii chiar substanțiale dacă alegi finanțarea potrivită pentru tine, ori momentul perfect pentru a face conversia în/din valută!

Balanță


Este foarte important să îți iei medicamentele la timp și să urmezi sfaturile primite de la specialist! Dacă ai tendința de a uita lucruri, poți să îți fixezi alarme pe telefonul mobil.
Nu există moment în care să stai separat/ă de acest dispozitiv!


Scorpion


Nu te grăbi să tragi anumite concluzii dacă nu deții toate datele! Acest lucru este valabil atât în viața privată cât și în cea profesională! Dacă ești mai repezit/ă de fel, îți va fi puțin mai greu la început, dar odată cu trecerea timpului, te vei obișnui!

Săgetător


Astăzi trebuie să acorzi o atenție sporită la serviciu, mai ales dacă lucrezi cu cifre ori la biroul de salarizare! Verifică întotdeauna lucrările efectuate înainte de a le trimite la semnat!

Capricorn


Ai tendința de a fi extrem de critic/ă și dur/ă cu colegii tăi atunci când greșesc.
Amintește-ți că și tu ai fost în postura lor și nu era deloc convenabil! Pe seară, sunt mari șanse să primești o invitație neobișnuită de la un coleg/ă. Poate că își dorește să fiți mai mult decât amici...


Vărsător


Astăzi vei simți că răceala începe să te încolțească și cel mai probabil, vei începe să te tratezi! Sigur, mai întâi poți apela la ceaiuri ori remedii naturiste dar dacă vei constata că nu își fac efectul, treci pe medicamente! Durerile de cap cu care te confrunți sunt prea sâcâitoare ca să rămâi pasiv/ă!

Pești


Partenerul tău are pretenții tot mai mari de la tine, dar în schimb nu face nimic ca să își arate dragostea.
Discută cu acesta și încearcă să afli dacă l-ai jignit sau supărat cu ceva! Poate că e vorba de ceva minor care se poate rezolva rapid!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod