Gura, fantezia barbatilor

Nu-mi plac deloc buzele conturate intens, nici femeile care exagereaza si care, din dorinta de a da impresia ca au buze groase, le rujeaza intens. Imi plac buzele rujate discret si ador chestia aceea care face buzele sa straluceasca, dar care pastreaza culoarea naturala".

Comentariul specialistului


Dincolo de parerile "nespecialistilor", parerea artistilor recunoscuti in arta machiajului este necesara si utila. Unul dintre specialistii in frumusete este Nicolas Degenne, director artistic la Givenchy, care recomanda femeilor sa-si scoata in evidenta ochii si buzele, cu pretiosul amendament ca nu trebuie sub nici o forma subiliniate simultan.


"Un machiaj reusit, care sa faca chipul atractiv si seducator si sa puna in evidenta chipul femei, trebuie sa puncteze ochii sau gura. Niciodata amandoua, pentru ca este trivial, iar efectul este exact contrar celui cautat. Si inca ceva: punctezi ceea ce trebuie perfectionat. Ochii, daca sunt mai mici, daca genele trebuie subliniate sau gura, daca buzele au nevoie de o mana de ajutor, pentru ca doar asa se scoate in evidenta senzualitatea feminina", spune Nicolas Degenne.

Un alt specialist, medic si scriitor a publicat o carte intitulata "Scris pe gura", care a facut furori in Franta.
Autorul Claude Olievenstein a scris 250 de pagini despre gura femeii si nu numai: "Totul incepe de la gura, de la primul strigat, de la gura copilului lipita de san, de la primul sarut de la prima tresarire. Fascinanta gura omului, dar mai ales buzele femeii. Si asociate, dependente unele de altele, sustinandu-se si punand in valoare buzele, limba si dintii. Limba - misteriosul organ rosu, mobil, o sursa inepuizabila de pasiune si pericol".

Seductia zambetului


Zambetul, surasul sunt accesibile doar omului. Sunt o cale de comunicare, de interactiune sociala, sunt o cale de seductie, un ritual al cuceririi, o arma pe care femeile stiu foarte bine sa o foloseasca in "razboiul" seductiei.


Zambetul poate acoperi toate paletele de sentimente, de la inocenta la malitiozitate, de la simpatie la ironie, de la incurajare la distantare si retinere. Tuturor sentimentelor le corespunde un zambet. Un suras poate lumina ziua, un zambet ti-ar putea aduce la picioare barbatul dorit. Depinde doar de felul in care stii sa-ti folosesti armele seductiei.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • JustAdreamer pe 22 Aug 2010, 23:30
    hey...

    Da....poate ca e o diferenta cam mare de varsta...dar sunt total de acord cu tine: Varsta nu conteaza....adica....conteaza daca vrei tu... daca va iubiti si vreti sa aveti un viitor impreuna, varsta nu trebuie sa fie un obstacol.... gandeste-te ca unele fete au prieteni chiar mai mici decat ele....si sunt fericite... stii de ce? PENTRU CA DRAGOSTEA N-ARE VARSTA ;)

    0
    0

  • andreea severin pe 14 Oct 2009, 20:50
    varsta nu conteaza

    iubesc si sunt iubita de un barbat de 45 de anu iar eu am 19.Stam de 1 an si ceva si e ca la inceput.E singurul care ma facut sa ma simt femeie si sa cunosc adevarata dragoste.Multi ar spune ca stau pentru bani dar faza e ca nici macar nu are cine stie ce bani si nu imi place sa imi dea.il iubesc si ma iubeste problema e ca nu pot striga in gura mare din cauza diferentei de varsta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod