Ethan Hawke revine in Romania

de Ileana Voicu Ghinea, 22 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Ethan Hawke revine in Romania

Actorul Ethan Hawke revine in Romania pentru a participa, pe 31 octombrie, la Balul de Caritate de Halloween, care va avea loc la Palatul Parlamentului, informeaza Mediafax. Anuntul privind aceasta vizita a fost facut chiar de mama actorului, Leslie Hawke, care este si presedinta Asociatiei Ovidiu Rom. Madonna si-a dorit sa sprijine cat mai mult evenimentul care va avea loc la de Halloween la Palatul Parlamentului si, pentru ca prezenta ei nu va fi posibila, cantareata a confirmat faptul ca va dona un obiect personal care va fi scos la licitatie sau va fi dat ca premiu la tombola.

"La inceput n-am fost sigura ca ar trebui sa mai organizam inca un eveniment de asemenea anvergura, luand in consideratie criza financiara, dar Balul de Halloween din acest an se contureaza a fi cel mai interesant de pana acum.
Sper ca oamenii ne vor sprijini in continuare in munca noastra, prin intermediul balului, chiar daca in acest an va trebui sa caute putin mai adanc in buzunare. Anul trecut am strans peste 80% dintre fondurile noastre prin intermediul Balului de Halloween, direct sau indirect"
, a declarat Leslie Hawke.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod