Gestul romantic pe care și-l doresc femeile, în funcție de zodia lor

Oamenii sunt diferiți, așa că au limbaje diferite ale iubirii. Flori, cadouri sau timp de calitate în doi sunt doar câteva dintre modurile în care își exprimă afecțiunea și dragostea.

Indiferent dacă tocmai ați început să vă întâlniți sau sunteți căsătoriți de zeci de ani, dacă ești în căutarea modului perfect de a-i arăta că o iubești, caută îndrumare în astrologie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Scoate-o pentru o noapte de dans

O femeie Berbec știe cum să-și facă partenerul să se simtă special. Așadar, nu este de mirare că se numără printre cele mai romantice zodii.

Ea va face eforturi mari pentru a găsi cadoul perfect sau pentru a planifica o întâlnire incredibilă, așa că, dacă vrei să o impresionezi, va trebui să te potrivești cu energia ei exagerată.

Data viitoare când vrei să-ți surprinzi iubita sau soția Berbec, încearcă să o scoți pentru o noapte de băuturi și dans.

Fiind cel mai pasional semn al zodiacului, ea va aprecia șansa de a se relaxa în brațele tale și de a pierde noțiunea timpului.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fă o rezervare la un restaurant nou

Nimeni nu este mai pretențios decât femeia Taur. Ea muncește din greu și, prin urmare, îi place să aibă suficient timp pentru a se relaxa și a se răsfăța.

Dragostea de sine este uriașă pentru femeia Taur ceea ce înseamnă că standardele ei cu privire la un partener sunt excepțional de înalte.

Dar, probabil că și-a cumpărat deja acel colier nou sau și-a rezervat o ședință la spa, așa că va trebui să alegi altceva pentru a o surprinde.

Cel mai bun mod de a-ți arăta iubirea față de ea este să mergi pe traseul clasic cu o cină romantică în doi.

O masă delicioasă în cel mai la modă loc din oraș este modalitatea perfectă de a o impresiona. În plus, vă oferă șansa de a petrece timp împreună și de a vă concentra doar unul pe celălalt.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Plănuiește o întâlnire la un muzeu de artă

Gemenii au reputația de a fi persoane care flirtează mult.  Femeile din acest semn caută mereu să cunoască oameni noi și să se distreze.

Libertatea este importantă pentru femeia din zodia Gemeni, motiv pentru care poate fi dificil să o faci să se așeze la casa ei. Cheia pentru a-i fura inima este să-i arăți că a te îndrăgosti nu înseamnă a te limita.

O seară romantică de întâlnire la muzeul de artă local îi va dovedi cât de relaxat și spontan poți fi. Și cu atât de multă cultură în jur, nu veți rămâne nicio clipă fără lucruri despre care să vorbiți.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Scrie-i scrisori de dragoste de mână

Femeile Rac sunt iubitele sensibile ale zodiacului și își doresc romantismul clasic de basm de la început până la sfârșit.

Niciodată nu trebuie să fii nepregătit când îți exprimi dragostea nemuritoare pentru acest semn de apă. Dar nu îți face griji, nu se așteaptă să fii perfect, vrea doar să vadă că depui efort.

Deci, ce modalitate mai bună de a o face să se simtă ca personajul principal al propriului roman de dragoste decât să îi scrii scrisori de dragoste?

Alege la întâmplare o zi a săptămânii pentru a crea o scrisoare atentă și livreaz-o personal. Se va topi în brațele tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Trimite-i lunar flori acasă

Leii sunt extrovertiții zodiacului, care sunt foarte nerăbdători cu intențiile lor atunci când încep să simtă fluturi în stomac.

Femeile Leu vor face tot posibilul să-și învăluie partenerul cu afecțiune, așa că vor același lucru în schimb.

Dă o întorsătură modernă vechiului buchet de trandafiri roșii oferit la ocazii speciale pentru un abonament de livrare de flori.

Leoaica din viața ta va avea un buchet proaspăt de flori în fiecare lună pentru a-și aminti că este încă numărul unu pentru tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dăruiește-i ceva ce nu și-ar cumpăra singură

Fecioarele sunt foarte practice în viață și foarte minuțioase în dragoste. Nu este vorba că nu vor să fie luate pe nepregătite, dar le este greu să prioritizeze componentele emoționale ale unei relații.

Așadar, deși cu siguranță nu strica să oferi ocazional unei Fecioare o cutie de bomboane, cel mai bun mod de a-i arăta că îți pasă este să-i oferi acel cadou pe care nu îl va cumpăra ea însăși.

Amintește-ți, nu se pune problema despre cât de luxos sau de scump este articolul, ci îi arată că ai fost atent la interesele ei și ai făcut-o să simtă că merită să fie răsfățată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Găzduiește o cină cu prietenii ei

Balanțele sunt romantice incurabile. Ideea de a găsi acea persoană cu care să-ți petreci întreaga viață este un vis în care crede cu tărie.

Dar, după cum poți bănui, Balanțelor le place ideea iubirii mai mult decât a se așeza la casa lor, de fapt. Își fac partenerii să muncească din greu pentru a dovedi că relația lor nu va împiedica tendința lor puternică și independentă.

Pentru a dărâma aceste ziduri, planifică o cină cu toți prietenii lor. Nu numai că le arată că poți lua inițiativa și ești serios în privința unui viitor împreună, dar le face să știe că viața lor socială poate face în continuare parte din relație.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Plănuiește o întâlnire la observatorul astronomic

Nu crede zvonurile pe care le-ai auzit despre cât de reci pot fi femeile Scorpion. Adevărul este că sub acea fațadă atent calculată se află cineva care caută să fie luat pe sus de partenerul perfect.

Deci, o modalitate bună de a-ți exprima afecțiunea pentru o Scorpioancă din viața ta poate fi o seară romantică de observare a stelelor. Îndepărtați-vă de haosul lumii și împărtășiți-vă secretele sub lumina lunii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Du-o într-o călătorie spontană

Săgetătorului nu îi place să grăbească nimic în viață, iar dragostea nu face excepție. Trebuie să vină de la sine și să fie aventura supremă.

Deși femeia Săgetător este foarte deschisă la minte atunci când își alege un partener, cele mai bune compatibilități ale ei sunt cu bărbați optimiști și deschiși către experiențe noi.

Dacă vrei să-i arăți iubitei tale din această zodie că o iubești, planifică o excursie surpriză de weekend sau o vacanță romantică pe insula despre care ai auzit-o vorbind.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Programează o ședință de masaj de cuplu

Capricornii abordează întâlnirile într-un mod foarte tradițional. Se întâlnesc doar cu oameni cu care pot vedea imediat un viitor pe termen lung.

Toată această planificare le face pe femeile din această zodie să reușească să-și găsească partenerul potrivit, dar le poate absorbi toată bucuria și distracția de a se îndrăgosti.

Sunt atât de obișnuite să ofere altora, încât au uitat că merită la fel de mult să și primească.

Nimic nu îi va arăta cât de mult o apreciezi decât un masaj senzual de cuplu. Veți putea împărtăși un moment intim împreună și o vei ajuta să se elibereze de o parte din tensiunea pe care, fără îndoială, a acumulat-o.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cumpără bilete la spectacolul ei preferat

Femeia Vărsător nu este impresionată de buchetele de trandafiri sau de ciocolată. Aceste lucruri vin și pleacă, dar acest semn inteligent de aer ar prefera să petreacă timp de calitate cu oameni care au lucruri interesante de spus.

Acest semn precaut va merge pe calea prieteniei la început, dar când lucrurile se vor transforma în ceva mai mult, îi vei cunoaște deja toate hobby-urile și interesele.

Deoarece femeile Vărsător sunt atât de extrovertite și de curioase, cele mai bune cadouri pentru ele sunt experiențele, cum ar fi niște bilete pentru a vedea trupa lor preferată.

Vor fi impresionate când vor vedea că poți cânta melodia lor preferată și vor fi cucerite de grija pe care ai avut-o în crearea nopții perfecte.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Scoate-o la un picnic

Peștii sunt romantici incurabili care iubesc fiecare etapă a dragostei. Dar, ei vor să rămână în etapa lunii de miere cât mai mult timp posibil.

Poate că nu este cel mai realist mod de a aborda întâlnirile, dar partenerul potrivit știe cum să mențină fantezia vie.

Planificarea unui picnic romantic urmat de o plimbare pe plajă este cel mai bun gest romantic pentru a o impresiona.

Îi va plăcea atmosfera, atenția și detaliile pe care le investești în întâlnire. Și, în plus, dacă îi oferi liniște, e tot ce contează!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod