Dovada clară că nu te înșală, în funcție de zodia lui

Astrele pot dezvălui multe lucruri despre oameni: plăcerile și antipatiile lor, comportamentele și chiar trăsăturile psihologice. Așadar, iată cum știi că nu te înșală, pe baza semnului său zodiacal.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu este dubios atunci când vine vorba de telefon. Când primește un apel, nu merge undeva unde nu poți auzi conversația și nu încearcă să se ferească să nu vezi mesajele pe care le primește. Ți-a dat parola de mai multe ori și este clar că nu ascunde ceva de tine. Tot ceea ce face este la suprafață.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu uită niciodată că voi doi sunteți împreună. Nu se uită la alte femei și nu flirtează cu ele în fața ta. Când ieșiți împreună și vă întâlniți cu prietenii sau colegii lui, el te prezintă întotdeauna ca fiind iubita lui. Este destul de clar că are ochi doar pentru tine și e mândru că este cu tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

El nu îți subestimează inteligența și te respectă. Când explică ceva, presupune că ai același nivel (sau mai mare) de cunoștințe pe care îl are el. Când vă certați, nu te tratează ca pe un copil și nu țipă la tine. El te tratează cu apreciere, admirație și respect.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este complet deschis și sincer cu tine. Dacă fosta lui îl contactează, îți spune. Dacă el o contactează din orice motiv, îți spune. Dacă face ceva despre care știe că nu-ți va plăcea, tot îți spune. Te respectă suficient pentru a ști că să ascundă ceva de tine s-ar întoarce în cele din urmă împotriva lui și este mai bine, pe termen lung, să te țină la curent cu tot ce se întâmplă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Îți acordă toată atenția, ceea ce nu este ușor pentru un Leu. Când vorbești, el ascultă și își amintește lucrurile pe care le spui. El acordă o atenție deosebită tuturor aspectelor despre tine, ceea ce îți place și ce nu, istoricul familiei tale, chiar și alimentele pe care refuzi să le consumi. Prețuiește fiecare clipă alături de tine și nu va permite nimănui sau nimic să-i distragă atenția.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu este nesăbuit sau impulsiv când vine vorba de tine. Nu te va ataca când se simte stresat și încearcă să nu te enerveze. Dacă urăști când cineva te întrerupe, va avea grijă să aștepte până când termini de vorbit înainte de a vorbi. El este atent să nu îți greșească, deoarece tu ești prioritatea lui numărul 1.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu se va angaja în situații toxice. Dacă se întâlnește cu fosta lui la sală și ea încearcă să-l facă să meargă acasă cu ea, el va ieși din sală fără să se antreneze. Dacă prietenii lui încearcă să-l convingă să iasă la băutură cu ei, dar el știe că voi doi aveți o excursie de dimineață devreme, le va spune că trebuie să doarmă devreme și, pur și simplu, se va duce acasă. Știe că nu se poate opri la un pahar, așa că mai bine refuză de tot.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te minte niciodată, chiar dacă sunt niște minciuni nevinovate. El este întotdeauna sincer cu tine, chiar dacă știe că nu o să-ți placă ce spune. Se simte suficient de puternic încât să poate face față atunci când conversațiile devin grele. Este unul dintre acei tipi pentru care să mintă este prea mult pentru el.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu există nicio dovadă că s-ar întâmpla ceva în neregulă. Nu ai găsit niciodată lenjerie care să nu fie a ta în dormitorul lui sau ruj în torpedoul din mașină. Nimeni nu ți-a spus vreodată că se întâmplă ceva între el și altcineva. Fie este un expert când vine vorba de infidelitate, fie este complet transparent și dedicat ție.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

El își ține toate promisiunile față de tine, chiar și atunci când acestea sunt în conflict cu munca sau planurile lui. Este un om de cuvânt și nu vrea să te dezamăgească niciodată voit. Este de încredere și numai în circumstanțe extreme nu ar face vreodată ceva ce a promis că va face.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

El tratează bine oamenii din viața lui, așa că știi că este genul de om care este decent, cinstit, de încredere și un om bun. Se întoarce la magazin dacă vânzătoarea i-a dat prea mult rest, atât de cinstit și de drept este.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ai simți dacă te-ar înșela. Nu că ai avea tu puteri speciale care să te avertizeze despre o posibilă infidelitate, dar el este extrem de natural și sincer. Nu ai simțit că există vreun indiciu că ar fi fost infidel și poți spune că este un tip bun, doar cu cele mai bune intenții.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod