Cum trebuie să fie partenerul ideal pentru tine, în funcție de luna în care te-ai născut

Află cum trebuie să fie partenerul ideal pentru tine, în funcție de luna nașterii!
Pentru a avea o relație fericită și de lungă durată, partenerul tău trebuie să aibă anumite trăsături pe care le poți afla cu ajutorul lunii în care te-ai născut.

Ianuarie


Așteaptă bărbatul care poate ține pasul cu natura ta ambițioasă și harnică. Ești o persoană formidabilă, care merită pe cineva nu numai de neclintit în fața succesului tău, ci și dornic să alerge alături de tine, oferindu-ți sprijin necondiționat în orice mod și ori de câte ori ai nevoie.

Februarie


Așteaptă bărbatul care este răbdător și curios, mai ales cu tine. Spiritul tău este imprevizibil, acum ești aventuroasă și înflăcărată, imediat apoi liniștită și gânditoare. Găsește pe cineva care prețuiește fiecare latură a ființei tale, de la cea vulnerabilă la cea agitată și tot ce se află între ele.

Martie


Așteaptă bărbatul care are grijă de tine. Onestitatea, atenția și compasiunea ta merită admirație, nu exploatare.
Caută pe cineva care apreciază și adoră cu adevărat aceste calități în tine, acordând prioritate bunăstării tale.

Aprilie


Așteaptă bărbatul captivat de scânteia ta. Spune da unui partener care apreciază personalitatea ta puternică și memorabilă. Meriți pe cineva suficient de încrezător pentru a-ți aprecia unicitatea și siguranța de sine.

Mai


Așteaptă bărbatul care să se potrivească cu ritmul tău. Concentrarea, dedicarea și motivația ta necesită un partener care să țină pasul cu tine. Caută pe cineva care încurajează vieți separate, dar favorizează un parteneriat grozav.

Iunie


Așteaptă bărbatul dispus să fie deschis emoțional și vulnerabil. Experiențele tale din trecut cu indivizi cu inima frântă nu ar trebui să îți dicteze viitorul.
Meriți pe cineva la fel de deschis și iubitor din punct de vedere emoțional ca și tine.

Iulie


Așteaptă bărbatul care să-ți îmbrățișeze adevăratul sine. Natura ta deschisă și prietenoasă atrage mulți oameni și meriți pe cineva suficient de sigur pe el nu numai pentru a-ți accepta calitățile magnetice, ci și pentru a te iubi și mai mult datorită lor.

August


Așteaptă bărbatul care spune adevărul de care ai nevoie, nu ceea ce vrei să auzi. Personalitatea ta de lider merită respect, dar ai nevoie și de un partener care să mențină echilibrul și să nu se teamă să se afirme în relație.

Septembrie


Așteaptă bărbatul care să-ți iubească pasiunea pentru cunoaștere și evoluție. Caută un partener care să-ți împărtășească curiozitatea și să nu se teamă să te provoace să fii mai vulnerabilă.

Octombrie


Așteaptă bărbatul care să nu îți ia niciodată căldura, bunătatea și afecțiunea de la sine înțeles. Capacitatea ta de a iubi este imensă și meriți pe cineva care să-ți aprecieze bunătatea fără a încerca să profite de ea.

Noiembrie


Așteaptă bărbatul care se străduiește constant să te înțeleagă mai bine. Natura ta concentrată, muncitoare și creativă merită pe cineva care lucrează activ să te cunoască profund și să te facă să te simți confortabil.

Decembrie


Așteaptă bărbatul căruia îi place să se distreze cu tine. Personalitatea ta jucăușă merită un partener care să-ți aducă și mai multă bucurie mai degrabă decât să o diminueze.
Găsește pe cineva care îți apreciază prostiile, se angajează în glume jucăușe și se poate angaja în conversații profunde, în timp ce te face să râzi în fiecare zi.



Sursă: zodiachelps
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod