Cum se influențează zodiile opuse pe cercul zodiacului

Pe roata zodiacului, semnele astrale stau față în față, opuse două câte două. Zodiile opuse formează relații puternice între ele și se influențează una pe cealaltă în permanență.
Zodiile opuse se împrietenesc între ele, se iubesc, dar se și dușmănesc. Legătura dintre ele este puternică și poate avea beneficii pentru întreaga viață. Mulți astrologi susțin că în zodia opusă ne putem găsi sufletul pereche. Alții susțin că partenerii din zodii opuse se iubesc cu o pasiune fără egal și nu se despart niciodată.

Dar există și situații în care nativii din zodii opuse se resping și se dușmănesc, chiar dacă nu au nimic de împărțit. În mod cert, cele două zodii aflate față în față se influențează reciproc și fiecare primește ceva de valoare de la cealaltă.

Zodiile opuse din zodiacul european.
Află care este opusul tău!

Berbecul și Balanța


În cercul zodiacului, primul cuplu de zodii opuse este format din Berbec și Balanță. Prima zodie are semn de Foc, iar cea de a doua semn de Aer. Focul se hrănește cu Aer, nici nu ar putea arde fără energia cu care îl alimentează aerul. Există așadar o relație de influență puternică din partea Balanței, din care Berbecul nu are decât de câștigat. De altfel, cele mai stabile cupluri sunt cele în care bărbatul este Balanță și femeia este Berbec, pentru că vor ține aprinsă pasiunea o viață întreagă și se vor modela unul pe celălalt.

De la Balanță, Berbecul învață să fie echilibrat, să aducă argumente logice în dezbateri, să coopereze pe toate nivelurile și să respecte principiile de viață clare și simple.
De la Berbec, Balanța învață să accepte ideile noi și să fie optimistă, să pună mai mult suflet în tot ceea ce face.

Taurul și Scorpionul


Cele două zodii care stau față în față pe roata zodiacului au semne de Pământ și, respectiv de Apă. Într-o anumită proporție pământul și apa se contopesc, se îmbină armonios, dar ceea ce rezultă nu are prea mare stabilitate în timp. Iar dacă nativul din semn de Apă, adică Scorpionul, are o personalitate mult mai puternică, Taurul nu va suporta să fie dominat.
Taurul și Scorpionul pot avea o viață minunată împreună, dacă știu să se echilibreze. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod