Cum să îți rezolvi problemele în dragoste, în funcție de zodie

După ce constați că există o problemă în relația ta, tu și partenerul tău puteți lua măsurile necesare pentru remedierea acesteia. Astrologia îți sare în ajutor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ești mereu pe fugă, atât în viață, cât și în relații. Uneori acest lucru poate fi benefic, însă alteori nu este cea mai bună cale de urmat.

Pentru tine, e greu să încetinești ritmul și să ții cont de faptul că partenerul tău are nevoi și dorințe. Dacă relația ta are probleme, s-ar putea să fie din cauza faptului că ești prea preocupat de tine în loc să-ți amintești că ești jumătate dintr-un parteneriat. Amintește-ți că nu ești singurul din această relație, este vorba despre a oferi și a primi. Nu totul trebuie să fie o provocare, pentru că dragostea în sine este o provocare. Învață să iei lucrurile mai ușor!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă relația ta nu are nicio legătură cu stabilitatea și romantismul, atunci vei renunța la ea.

Acestea fiind spuse, poți fi puțin obsedat de stabilitate și încredere, dorind să existe atât de multă seriozitate în relația ta, încât se va transforma într-o investiție, nu într-o poveste de iubire. Ești un romantic incurabil care vrea să facă totul în felul lui. Când vine vorba de relații, ai un tipar de la care nu te abați. Știi că mai întâi sunt întâlnirile, apoi relația devine oficială, vă mutați împreună, vă căsătoriți și faceți copii, asta e relația ideală pentru tine. Pune-te în pantofii partenerului, doar pentru că această cronologie funcționează pentru tine nu înseamnă că funcționează și pentru el. Investește în sentimente, nu în planuri!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru ca relația ta să fie una fericită, ai nevoie de comunicare și stimulare constantă.

Orice urmă de rutină te va face să te plictisești imediat. Poți fi și cald și rece uneori, așa că ai nevoie de un partener care să poată țină pasul cu tine. Dacă ai găsit acea persoană, trebuie să ții cu dinții de ea. Din cauza naturii tale duale, ai nevoie de cineva care să îți prezinte binele și frumosul și după care te poți plia. Ai tendința de a te axa pe ceea ce îți dorești în loc de ceea ce ai nevoie. Lasă-l să fie mentorul tău și totul va fi bine!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Relația ideală pentru tine este centrată pe siguranță și îmbunătățire, fără aceste două lucruri nu poți prospera.

De asemenea, ai nevoie de reasigurare, genul acela de verificări care te liniștesc că totul merge conform planului. Dar toată această precauție omoară dragostea palpitantă și spontană. Dar, în iubire trebuie să riști ca să câștigi. Inima ta rezistă mai mult decât crezi, nu e din sticlă. Ceea ce îi place partenerului la tine este faptul că îl tachinezi cu tehnicile tale de flirt, dar fă asta mai des! Ai multă dragoste de dăruit, nu o ține ascunsă, altfel relația ta ar putea avea de suferit!

Leu(22 iulie - 22 august)

Tu nu ai nevoie de atenție și afecțiune, ci îți dorești atenție și afecțiune.

Ești un lider înnăscut în orice sector al vieții tale și spui mereu ce simți, când simți. Partenerul tău trebuie să fie mereu pasional și încântat de tot ce faci și de tine, dar nu e cazul să exagereze și să fie așa în fiecare zi pentru tine. Iubirea nu mai e deloc surprinzătoare dacă are același nivel de intensitate în fiecare zi. Trebuie să îți amintești că relația ta nu este o telenovelă și că partenerul tău s-ar putea să nu fie de acord cu așteptările tale. E necesar să renunți la dramă dacă vrei ca relația ta să fie una lipsită de probleme!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai nevoie de ordine și stimulare mentală în relația ta pentru a putea fi fericit și mulțumit.

De asemenea, ești un perfecționist, ceea ce nu e neapărat un lucru rău, dar poate duce la foarte multă anxietate și îngrijorare atunci când lucrurile nu merg conform planului tău. Te concentrezi prea multa asupra lucrurilor mici și omiți imaginea de ansamblu. Când faci o fotografie, nu dai zoom până la maximum, ci surprinzi subiectul și pleci de acolo. Examinarea relației tale este rețeta spre dezastru, așa că încearcă să te relaxezi mai mult!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Egalitatea și prietenia sunt o necesitate în relația ta.

Pe lângă asta, faci loc și romantismului. Îți plac relațiile tradiționale, inclusiv curtarea și cadourile, pentru că ai fost atras întotdeauna de autenticitatea iubirii adevărate. Cu toate acestea, nu vrei ca relația ta să fie privită drept una învechită, care nu iese în evidență prin nimic nou. Această frică de a fi ca toți ceilalți sau de a avea o relație ca toate celelalte relații îți poate îndepărta partenerul. Fii tu, fii unic și fă ce simți!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Atunci când te afli într-o relație, vrei să te simți ca făcând parte dintr-un duo dinamic cu partenerul tău.

Îți este greu să te deschizi în fața oamenilor și să ai încredere în ei, deci să știi că partenerul tău este și cel mai bun prieten îți va ușura viața. După ce ești convins că ai o bază solidă, poți trece la alte lucruri importante. Relația ta este, probabil, incredibil de intensă și profundă, ceea ce este important, dar cu siguranță nu cel mai important. Nu mai transforma totul într-un lucru serios și convinge-te că trebuie să ai o relație atipică pe care o invidiază toți. Uneori, relațiile sunt mai bune atunci când există un sentiment de independență. Încercați să aveți fiecare propria viață, separată de cea comună!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai nevoie de aventură și varietate în relația ta.

Îți place să trăiești pe grabă și liber, să iubești fără limite și așteptări. Acestea sunt calități uimitoare, însă doar dacă ești singur sau dacă sunt folosite așa cum trebuie. Acum că ești implicat într-o relația, trebuie să știi că sacrificiul și compromisul nu sunt lucruri rele. Descoperi și înțelegi mai multe despre partenerul tău, în loc să fii doar cu cineva pentru o noapte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu vrei o relație care să dureze pentru totdeauna, de aceea îți pui tot timpul și efortul în ea.

Cu siguranță partenerul tău știe cât de important este acest lucru pentru tine. Acestea fiind spuse, ai nevoie de timp și de unul singur pentru a-ți reîncărca bateriile, în loc să supradozezi dragostea până în punctul în care nu mai vrei să faci parte din ea. Vrei să te simți împlinit atât în viață, cât și în dragoste și vei face tot ce trebuie pentru a reuși. Dar, în loc să-ți controlezi partenerul, trebuie să te gândești la el ca la egalul tău, jumătatea ta. Nu trata dragostea ca pe o afacere, pentru că ea ar trebui să fie fără griji și fără reguli. Faptul că vrei să domini în relație îți va alunga partenerul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Relația ta trebuie să fie despre prietenie și colaborare pentru ca tu să te simți ca acasă.

E posibil să fii prins de dorința de a-i face pe plac tot timpul partenerului și de a te asigura că e fericit, fără să-ți pese de ceea ce îți dorești tu. Nu te face că nu vezi neregulile și nu îi tolera tot, pentru că nu îi place nici lui să nu îți impui punctul de vedere niciodată!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Relația este scăparea ta, este locul în care te duci să găsești fericirea și să-ți trăiești visele în lumea reală.

Vrei profunzime și siguranță în primul rând, dar romantismul și seducția sunt calea spre inima ta. Dar, doar pentru că ai o listă lungă de lucruri pe care le cauți nu înseamnă că nu pot fi îndeplinite. De fapt, există șanse mari să fi găsit deja persoana dispusă să îți ofere totul. Cu toate acestea, poți fi instabil emoțional uneori, dacă simți că partenerul tău te sufocă. Știi că există o diferență mare între iubire adevărată și cineva care te sufocă. Trebuie să găsești acel echilibru și să definești noțiunea de relație sănătoasă cu partenerul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod