Iubire

Cum să fie al tău pentru totdeauna, în funcţie de zodia lui

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

 
Nativul din această zodie e timid şi acţionează în mod constant ca fiind cel mai mare critic al său.

Trebuie să îi reaminteşti tot timpul că loialitatea şi bunătatea lui sunt calităţi incredibil de atractive pentru tine. El va aprecia şi îi va creşte stima se sine. Fă-ţi timp pentru a-i face din când în când curat în casă, prin lucrurile lui sau fă-i cumpărăturile. Pot părea gesturi mici, însă de mare efect pentru el.


Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

 
Indiferent ce faci, nu-l lăsa pe acest nativ singur.

Tot ce îşi doreşte el e companie şi să ştie pe cineva de partea lui. Ar fi minunat să ieşiţi mai mult în aer liber, pentru că îi place foarte mult să fie unul cu natura.
Nu îţi fie teamă să preiei planificarea pentru ziua de mâine, i-ai plăcea la nebunie pentru că astfel va ascunde cu brio faptul că e o fire indecisă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

 
Scorpionul e foarte dedicat celor pe care îi iubeşte, aşa că eşti o norocoasă!

Cu toate acestea, el poate fi, se asemenea, gelos şi neîncrezător. Trebuie să îi reaminteşti tot timpul cât de mult îl iubeşti şi că poate avea încredere în tine. Arătându-i că îi eşti loială, relaţia voastră va fi una de excepţie. Acest nativ iubeşte la nebunie să aibă dreptate, aşa că lasă-l să aibă dreptate. Pare simplu, dar uneori acest lucru te va scoate din minţi!


Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

 
Săgetătorul ştie să te facă să râzi, dar ar prefera să i se întoarcă acest lucru.

Petrecerea unui timp de calitate şi satisfacerea curiozităţii îl face fericit. Călătoreşte cu el, dar, de asemenea, dă-i libertatea pe care şi-o doreşte.
I se poate lua repede de oamenii care îl sufocă. El este complet extrovertit şi apreciază cu siguranţă mai mult persoanele care îi seamănă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

 
Ştii că acest nativ e responsabil şi practic, şi ar prefera ca şi tu să fii la fel de disciplinată ca şi el.

Îi place să creadă şi să arate că le ştie pe toate, aşa că lasă-l să se simtă ca şi cum te-ar învăţa ceva nou. Acest lucru îl face să se simtă inteligent şi util în relaţie. Familia e o prioritate majoră pentru el, aşa că petrece timp cu el şi cu rudele sale. El va aprecia efortul depus.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

 
Acest nativ e inteligent şi vrea ca partenera lui să poată ţină pasul cu el.

Dacă îţi arăţi interesul pentru ceea ce face şi lupţi alături de el pentru o cauză în care crede, atunci îl vei face extrem de fericit. Implică-te în activităţile care îl pasionează şi fii mereu acea figură simpatică de care are nevoie în momentele maxime.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

 
Nativul din această zodie e întotdeauna dispus să îi ajute pe alţii, dar are şi o latură singuratică.

Chiar dacă uneori nu îţi convine, e bine să îi oferi mai mult spaţiu. Îi place să fie singur şi va aprecia să îi laşi puţin timp doar pentru el.
Este romantic, aşă că gesturile precum o cină la lumina lumânărilor sau o baie cu spumă ar fi mai mult decât binevenite.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod