cum sa cuceresti barbatul taur

Cum să cucerești bărbatul Taur. Cele mai bune sfaturi de seducție

Ai pus ochii pe un nativ din această zodie și nu știi cum să ajungi la inima lui? Învață cum să cucerești bărbatul Taur urmând câteva sfaturi astrologice!

Să cucerești bărbatul Taur nu este un lucru simplu. Întreg procesul de seducție începe cu mult înainte de a deveni intimă cu el, începe de la prima întâlnire și de la prima conversație!

Cu o atitudine puternică și cu o cantitate imensă de pragmatism, acest semn zodiacal te va face să te simți cea mai sigură și iubită femeie din lume. Trebuie doar să te asiguri că îi spui direct tot ce ai de spus, deoarece el nu își va da seama imediat ce simți sau ce ai nevoie. Nu are un spirit instinctiv foarte bine dezvoltat. Dacă îți dorești să ai o relație cu el, invită-l la o întâlnire, apoi urmează acești pași simpli și va fi al tău pe viață!

Cum să cucerești bărbatul Taur - Arată-ți feminitatea


Pentru bărbatul Taur, femeia ideală trebuie să fie foarte feminină și cu un spirit matern bine dezvoltat. Acest nativ visează să aibă o familie și să se așeze la casa lui. Pentru a-l cuceri, dar și pentru a-l face să devină cel mai bun prieten al tău, trebuie să îi arăți că ești o făptură gingașă, elegantă și educată.

În timp ce trebuie să fii puternică și încrezătoare pentru a-i atrage atenția, el are nevoie în acealași timp de această latură feminină evidentă. Un bărbat Taur apreciază frumusețea și se așteaptă ca partenera lui să fie o femeie frumoasă. Dacă vrei să-l seduci, ai grijă de tine și fă tot posibilul să arăți bine! De asemenea, adoptă un stil clasic, fie că este vorba de modă sau de activitățile de zi cu zi. Bărbatul Taur își dorește pe cineva cu gust rafinat, care apreciază muzica bună, vinul bun, arta și care se îmbracă stilat.

Cum să cucerești bărbatul Taur - Fii organizată


Bărbatul Taur urăște dezordinea și haosul. Arată-i exact contrariul, arată-i că ești cu picioarele pe pământ, organizată și grijulie, se va bucura să vadă că ești la fel ca el. Dacă îl inviți la tine acasă, organizează cu atenție întâlnirea și pune totul în ordine în locuință. El va aprecia grija ta pentru detalii, pentru că, ATENȚIE, va fi cu ochii chiar și pe rafturile de condimente! Din moment ce vede că ești atât de meticuloasă și ai un stil de viață bine pus la punct, ai o bilă albă și mult mai multe șanse de a-i ajunge la inimă.

Citește și: 7 motive pentru care Taurul este cel mai bun partener din zodiac 

Cum să cucerești bărbatul Taur - Gândește practic atunci când vine vorba de bani


Bărbatul Taur își gestionează cu mare atenție banii și nu va accepta cheltuirea lor inutilă.

Poți aborda acest subiect în primele voastre întâlniri, pentru a-l convinge că merită să îți dea o șansă. Nu trebuie să exagerezi și să fii extraordinar de chibzuită, ci doar să îi arăți că știi diferența dintre necesar și moft. De asemenea, dacă vrei să ai o șansă reală cu el, trebuie să fii independentă financiar. El este un bărbat de carieră, cu multe obiective profesionale și financiare, așadar va fi atras de o doamnă cu care poate purta conversații despre toate acestea.

Cum să cucerești bărbatul Taur - Respectă-l


Bărbatul Taur vrea o relație în care există respect reciproc între parteneri. El e un lider înnăscut și îi place să își asume responsabilități. Respectă-l pentru modul în care conduce discuția, viața, activitățile și îți va acorda la rândul lui respectul pe care îl meriți. Oferă-i sfaturi și îndrumări, dar lasă-l pe el să conducă. Vrea să simtă că îl apreciezi pentru modul în care acționează.

Cum să cucerești bărbatul Taur - Ascultă ce are de spus


Dacă încerci de la primele întâlniri să afli cum stau lucrurile între voi și în ce direcție mergeți, se va speria și e posibil să nu-l mai vezi niciodată.

Bărbatul Taur nu va accepta niciodată să fie presat. Cucerește-l fără să îi spui că ești interesată de el, pentru că este genul de bărbat căruia îi plac femeile mai rezervate și liniștite. Chiar dacă îți place mult de el, mai bine îți păstrezi sentimentele pentru mai târziu. Este o persoană destul de tăcută, introvertită și nu vrea să vorbească prea mult despre el, așa că investește timp și efort pentru a-l face să aibă încredere în tine. Ascultă ce are de spus și fii un susținător. Arată-i că ai încredere în el mărturisindu-i lucruri despre tine și, astfel, va începe să se deschidă.

Cum să cucerești bărbatul Taur - Fii tu


Fii sinceră cu tine și fii sinceră cu el. Va aprecia onestitatea ta, pentru că e o trăsătură pe care și-o dorește enorm de la o potențială parteneră. Fii sinceră cu felul în care arăți, fii sinceră cu ocupația pe care o ai sau cu situația familială. Dacă nu-i place ce aude sau ce vede, nu-i place! Nu poți să te prefaci pentru totdeauna, pentru că în cele din urmă va afla tot adevărul și niciunul dintre voi nu va fi fericit.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod