Brian Austin Green și Megan Fox s-au despărțit: Visul urât care a prevestit totul

Starul din „Beverly Hills 90210“ a confirmat despărțirea, după zece ani de căsnicie. Cu câteva săptămâni înainte, el a avut un vis care a anunțat deznodământul. "O voi iubi mereu și știu că ea mă va iubi mereu", a spus Brian.
Brian Austin Green a anunțat luni că soția sa, Megan Fox, l-a părăsit. Aceasta are o relație cu rapperul Machine Gun Kelly (MGK), în vârstă de 30 de ani.

Actorul în vârstă de 46 de ani a vorbit despre acest subiect în podcastul său, "…With Brian Austin Green" și a precizat că nu exclude o împăcare cu vedeta din "Transformers". El a mai spus că Fox (34 de ani) și MGK sunt "prieteni buni" în acest moment, relatează Daily Mail.

Visul care a prevestit ce avea să se întâmple


Brian a dezvăluit că separarea a survenit în timp ce Megan avea filmări, toamna trecută, și că amândoi au fost de acord să se despartă "pentru o scurtă vreme".

El a povestit că a avut o premoniție, un vis urât care a prevestit ceea ce avea să se întâmple: "La vreo trei săptămâni după ce ea a plecat ca să filmeze, am avut un vis, cum visează cam toată lumea, dar eu nu-mi amintesc ce visez. Am visat că ea s-a întors de la muncă și eram distanți, lucrurile se terminaseră, totul era ciudat."



Actorul a relatat apoi că i-a trimis soției un mesaj despre visul său, iar ea l-a asigurat că totul era în regulă. După ce s-a întors acasă, Fox nu se mai purta firesc, iar Brian a pus acest comportament pe seama intervalului de timp petrecut departe de casă, muncind.

"I-am dat câteva săptămâni, mi-am dat seama, știți, a fost plecată din țară, era obosită, filmase noaptea, a trebuit să-i dau puțin timp să-și revină și să-și reia viața", a explicat el.

Cu toate acestea, Brian n-a scăpat de visul său: Fox i-a mărturisit că s-a simțit ea însăși când nu erau împreună. "Mi-a zis: <<Știi, mi-am dat seama când eram plecată din țară singură că mă simt mai mult eu însămi și mi-a plăcut mai mult această experiență, cred că ar fi mai bine pentru mine dacă aș încerca asta>>. Am fost șocat și supărat, dar nu mă pot supăra pe ea fiindcă asta e, nu a vrut ea să se simtă așa, nu a fost o alegere pe care a făcut-o, așa s-a simțit ea", a povestit actorul.

O voi iubi mereu și știu că ea mă va iubi mereu


Starul a spus că a fost de acord ca ei să se separe "puțin" și să încerce să-și folosească spațiul și timpul pentru a vedea ce soluție găsesc. "O voi iubi mereu și știu că ea mă va iubi mereu, știu că tot ceea ce am realizat ca familie este ceva foarte special", a subliniat el.

Semn că o iubește enorm și o respectă pe soția lui, Brian vorbește doar la superlativ despre Megan. Și nu a sărit la gâtul celui care i-a luat locul.


Actorul a negat că relația lui Machine Gun Kelly cu Fox ar fi început vara trecută, când aceștia au filmat împreună pentru "Midnight in the Switchgrass". "L-a cunoscut pe tipul ăsta, Colson, pe platoul de filmare. Nu l-am întâlnit niciodată. Am vorbit cu Megan despre el. Sunt doar prieteni acum", a spus actorul, adăugând că nu-i poartă pică și nu vrea să dea vina pe nimeni pentru această situație.

"Am încredere în judecata ei, mereu judecă bine. Nu vreau ca oamenii să creadă că ei sunt niște nenorociți sau că am fost o victimă în vreun fel."

Brian Austin Green are patru copii: un fiu, de 18 ani, cu fosta lui iubită, Vanessa Marcil și trei copii cu Megan Fox - Noah (șapte ani), Bodhi (șase ani) și Journey (trei ani).

Prieteni de dragul copiilor și din respect reciproc


Actorul a mai spus că el și Fox vor continua să se poarte ca o familie de dragul copiilor lor și vor mai merge împreună în vacanțe. "Am decis să ne asigurăm că nu pierdem asta - că indiferent ce va fi, vom rămâne mereu prieteni și vor face front comun pentru copii", a povestit el.

Starul a precizat că nu există resentimente între ei. "Ea a fost mereu onestă cu mine și eu am fost mereu onest cu ea", a punctat el.



Green a mai spus că încearcă să se descurce cum poate mai bine în această perioadă dificilă pentru el care coincide cu măsurile de izolare socială impuse la Los Angeles de pandemia de COVID-19.

"E aiurea când viața se schimbă (...) Ăsta e un aspect necunoscut, este ceva care îmi roade stomacul", a spus actorul care a apărut anul trecut în filmul "Cross 3" și în serialul "Magnum P.I", precum și în rebootul-ul "BH90210".

La finalul podcastului, Brian Austin Green a avut din nou numai cuvinte frumoase despre soția lui: "Chiar nu vreau ca eu și Megan să ne urâm. A fost cea mai bună prietenă a mea timp de 15 ani și nu vreau să pierd asta", a spus el.

Probleme vechi în căsnicie


Mariajul dintre Megan Fox şi Brian Austin Green a avut mai multe sincope. În 2016, ei s-au despărţit, dar când actriţa a rămas însărcinată pentru a treia oară s-au împăcat şi de atunci relaţia lor pare să se fi reparat. Problemele nu au dispărut, însă, pe deplin.

În 2018, Megan Fox a dezvăluit într-un interviu înregistrat pentru emisiunea "Hollywood Medium" a postului de televiziune E! că nu s-a vindecat emoţional după încercările prin care a trecut căsnicia sa în ultimii ani. "E mai mult un proces de recuperare a sentimentelor. Trebuie să punem nişte bucăţi la loc", a mărturisit ea.

"Ceea ce am învăţat din asta este că a venit momentul să mă concentrez pe vindecarea mea emoţională şi să mă regăsesc.

Trebuie să am ca priorităţi copiii şi să fiu sigură că ei sunt bine, iar la un moment dat, în viitor, dragostea se va arăta", a adăugat actrița.

Citește și: Frumusețe pe muchie de cuțit. Megan Fox a avut o cădere psihică după ce a jucat într-o comedie horror


În august 2015, Megan Fox a fost la un pas să divorţeze de Brian Austin Green, însă cei doi au decis să acorde o nouă șansă relației, după ce au anunțat că vor avea un al treilea copil.

Relația dintre cei doi a început în 2004, după ce actorul a apărut în sitcom-ul Hope & Faith, de pe ABC, în care juca Megan. Megan și Brian s-au logodit în 2006 și s-au căsătorit în 2010 în cadrul unei ceremonii private, care a avut loc la Four Seasons Resort, din insula Maui (Hawaii).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod