Cum cer zodiile ajutor. Unora le e greu să fie directe!

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Nu este întotdeauna ușor să ceri ajutor, mai ales în cazul adulților. Când suntem copii, nu avem nicio problemă să o facem, însă atunci când creștem, totul depinde de cât de confortabil ne simțim cu persoana la care vrem să apelăm.

Unii oameni ar face orice pentru a evita să ceară sfaturi sau asistență. Alții simt că ar trebui să poată face totul singuri și că, cerând ajutor, vor părea slabi. Dar nimic nu poate fi mai departe de adevărat! Este nevoie de o anumită maturitate pentru a recunoaște nevoia de ajutor și capaciatea de a-l solicita.


Există momente în care trebuie să ceri ajutorul cuiva și există alte momente în care oamenii simt că ai nevoie de el și ți-l vor oferi înainte de a-l cere. Uneori, nici nu îți dai seama că ai nevoie de ajutor decât după ce ți-a fost dat.

Cu toții avem propriile noastre metode de a cere ajutor, iar ele depind de personalitatea noastră.
1 din 13

Berbecul are un mod direct de a cere ajutor.

Fiind atât de aventuros și ambițioas, există momente când chiar are nevoie de suport. Dacă un Berbec încearcă pentru prima oară să facă ceva, el va cere ajutor experților sau oamenilor care au excelat la lucrurile pe care dorește să le facă. Când Berbecul cere ajutor, nu e vorba de acțiunea propriu-zisă, ci de sfaturi sau asistența de care are nevoie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod