Cele mai nerecunoscătoare zodii

Cele mai nerecunoscătoare zodii pot fi recunoscute destul de simplu, deoarece sunt egoiste, au așteptări mari și se plâng indiferent de ceea ce faci pentru ele!

Persoanele născute sub aceste semne zodiacale nu mulțumesc niciodată pentru efortul pe care îl depui pentru ele și pot fi indiferente față de bunătatea ta.

Ele nu își dau seama cât de departe ești capabil/ă să mergi pentru ele. Zodiile nerecunoascătoare vor doar mai mult și pot fi foarte critice față de eforturile tale.

Cele mai nerecunoscătoare zodii

 

Leu


Leul este unul dintre cele mai nerecunoscătoare semne zodiacale. Oamenii născuți sub acest semn necesită o atenție deosebită. Pot fi pretențioși și așteaptă multe de la ceilalți, dar întârzie să-și arate aprecierea.       

Le place să fie răsfățați și se așteaptă ca alții să-i trateze ca pe niște regi. Oamenii născuți sub acest semn au încredere în ei înșiși. Ei știu că merită dragoste și admirație, dar trec cu vederea peste importanța recunoștinței.

Leii pot fi egoiști și așteaptă recunoaștere pentru talentele și contribuțiile lor, dar ei nu sunt întotdeauna dornici să facă același lucru. Ei presupun că alții știu că sunt recunoscători sau că mulțumirile sunt inutile.

Deși sunt iubiți de mulți, Leii au o latură egoistă. Ei sunt nerecunoscători și nu îți arată cât de mult însemni pentru ei. Ei consideră că bunătatea ta li se cuvine și pot acționa cu indiferență față de generozitatea și energia ta.

Persoanele născute sub semnul Leu pot fi superficiale. Ele nu arată suficientă umilință pentru a-și exprima recunoștința pentru ceea ce fac alții pentru ele.

Leii așteaptă ca alții să le arate dragoste și admirație.

Ei văd generozitatea ca fiind normală. Ei nu simt că este necesar să laude în plus actele tale de bunătate.

Vărsător


Oamenii Vărsător sunt inteligenți și inovatori. Sunt futuriști și rebeli. Deși sunt populari și prietenoși, rareori simt nevoia să exprime ceea ce simt.

Distanța și natura lor dură includ, de asemenea, nearătarea recunoștinței. Par egoişti, dar sunt conştienţi din punct de vedere social. Nu le pasă să facă cuiva pe plac sau să dea bine în sociatate.

Oamenii Vărsător uită să-și exprime recunoștința față de oamenii care îi iubesc.

Când îi oferi un cadou Vărsătorului, el este sincer dacă îi place sau nu. Dar, chiar dacă îi place gestul tău, nu te aștepta ca Vărsătorul să îți mulțumească prea mult. El îți poate spune ceva scurt, în cel mai bun caz.

Oamenii Vărsător sunt cunoscuți pentru că sunt retrași. Ei par nerecunoscători din cauza naturii lor inhibate.

Ei nu-și ies din cale să spună altora cât de mult le pasă. Vărsătorii pot fi reținuți în ceea ce privește sentimentele lor de recunoștință, chiar și atunci când sunt fericiți.

Săgetător


Săgetătorul este un semn de foc cunoscut pentru că este pasional și independent.

Oamenii născuți sub acest semn sunt relaxați și pot fi carismatici și populari. Deși sunt iubiți și admirați de mulți, Săgetătorii pot părea nerecunoscători.

Ei sunt sinceri până la extremă. Dacă le oferi un cadou care nu le este de niciun folos, îți vor spune fără să clipească că nu au ce face cu el.

Ei nu intenționează să fie nepoliticoși, dar pot fi mult prea direcți și insensibili.

Deși oamenii Săgetător își exagerează uneori sentimentele, nu sunt semnul cel mai emoțional.

S-ar putea să nu primești o mulțumire verbală de la Săgetător, dar îl vei vedea folosind un cadou pe care i l-ai făcut dacă îi place.

S-ar putea să nu-ți spună cât de mult te apreciază, dar îți răspunde prin acțiuni. Îți face favoruri și poate fi încurajator de-a dreptul. Săgetătorul îți laudă succesul ca o modalitate de a-ți arăta recunoștință.

Săgetătorul poate fi un semn zodiacal egoist. Persoanele născute sub acest semn sunt independente. Ele nu se stresează din cauza sentimentelor altora și nu simt presiunea socială de a le mulțumi altora pentru bunătatea lor.

Gemeni


Gemenii pot trece cu vederea importanța de a-ți mulțumi. Sunt dulci și buni, dar adesea neglijează să le mulțumească altora.

Gemenii sunt comunicativi, dar mintea lor funcționează prea repede. Ei trec de la un subiect la altul și pot trece cu vederea exprimarea mulțumirii pentru că sunt ușor distrași.

Când le oferi Gemenilor un cadou, aceștia sunt adesea mulțumiți, dar nu fac eforturi mari pentru a-și exprima fericirea. S-ar putea să vorbească despre cu totul altceva în timp ce privește cadoul respectiv.

Sunt indirecți și își arată aprecierea față de tine comunicând frecvent cu tine. Când un Gemeni îți trimite mesaje text constant, poți spune că este recunoscător pentru că te are în viața lui.

Gemenii sunt vorbăreți și sociabili.

Ei nu arată recunoștință, dar nu pentru că sunt egoiști, ci pentru că sunt prea ocupați cu multitaskingul pentru a fi atenți.

Ei nu dau importanță convențiilor sociale, cum ar fi trimiterea de felicitări de mulțumire și pot trece cu vederea chiar și peste expresiile tipice de mulțumire. Ei îți pot mulțumi pe scurt, dar apoi să treacă la alte subiecte, lăsându-te să te întrebi dacă sunt recunoscători.

Gemenii nu realizează cât de mult efort depui pentru a-i face fericiți. Sunt capricioși și pot părea leneși. Gemenii sunt inteligenți, dar pot fi neglijenți. Ei nu realizează întotdeauna cât de mult înseamnă validarea și recunoștința lor pentru tine.

Gemenii nu îți spun întotdeauna cum se simt și pot fi mai degrabă superficiali decât sinceri.

Gemenii nu se concentrează pe etichetă. În schimb, acţionează instinctiv şi îşi urmează simţurile raționale. Ei pot trece cu vederea expresiile de fericire și recunoștință.

Scorpion


Scorpionul este un semn de apă cunoscut pentru că este intuitiv, inteligent și sensibil. Persoanele născute sub acest semn pot fi intense și par să-ți citească gândurile.

Cu toate acestea, oamenii născuți sub acest semn par nerecunoscători. Au încredere în ei înșiși și pot acționa egoist. Ei presupun că ceilalți vor și trebuie să facă lucruri pentru ei și nu simt obligația de a-și exprima recunoștința.

Oamenii născuți sub acest semn pot fi egoiști.

Sunt ambițioși și pot fi competitivi și dornici să reușească. Oamenii născuți sub acest semn tind să fie agitați și nerecunoscători pentru că vor să fie cei mai buni.

Sunt obsesivi și nu se gândesc să-ți mulțumească pentru generozitatea ta. Scorpionii pot trece cu vederea ceea ce faci pentru ei. Sunt prea ocupați să-și urmărească interesele și să alunge concurența.

Pot fi suspicioși față de ceilalți și pot avea o latură paranoică. Scorpionii sunt introvertiți și proiectează un exterior dur și defensiv. Persoanele născute sub acest semn pot fi rezervate, făcându-te să crezi că nu sunt recunoscători față de tine.

Pot fi extrem de pasionali și obsesivi și în dragoste, dar nu se opresc întotdeauna să-ți arate cât de mult însemni pentru ei. Ei pot fi copleșiți de stări profunde și uneori ignoră expresiile emoționale pozitive.

Scorpionii nu sunt niciodată mulțumiți de ei înșiși și își proiectează dezamăgirile asupra celorlalți. Sunt imposibil de mulțumit și pot părea indiferenți față de bunătatea ta.

 

Sursă: astrologify

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod