Ce va face imediat după ce s-a despărțit de tine, în funcție de zodia lui

Cu siguranță nu poți trece imediat peste despărțirea de el și încă ești curioasă ce face. Poate speri la o împăcare, poate vrei să te asiguri că îi este bine sau... că suferă după tine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul trece imediat mai departe după o despărțire.

El va face lucruri precum schimbarea întregii rutine zilnice doar pentru a evita să se gândească la despărțire sau la persoana care nu mai este în viața lui.

Berbecul caută mereu următoarea provocare, așadar este genul de om care poate avea ușor o viață mai bună după o despărțire.

Berbecul este, de asemenea, prietenul pe care vrei să-l suni dacă tocmai ai trecut printr-o despărțire, deoarece el va fi acea persoană care îți amintește cine ești și că meriți mai mult.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurului îi ia timp pentru a intra în relații și, de asemenea, îi ia timp pentru a ieși din ele.

Taurul prețuiește angajamentul, loialitatea și stabilitatea mai presus de orice, iar trecerea printr-o despărțire îi schimbă, de obicei, viața.

Un Taur are nevoie de timp pentru a-și procesa sentimentele și s-ar putea să nu lase pe nimeni să intre emoțional pentru o perioadă.

Răsfățul face parte din strategia lui de după despărțire și, de obicei, îl poți găsi fie pe canapea uitându-se la comedii romantice, având o zi de spa și răsfățându-se, fie petrecând timp cu prietenii și cei dragi apropiați.

S-ar putea să nu se implice în nimic prea serios pentru o vreme, dar va avea o aventură sau două.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Un Geamăn poate trece mai repede peste o despărțire decât majoritatea zodiilor.

El ar prefera să fie într-o relație nouă decât să sufere pentru una veche.

Gemenii sunt genul de oameni care au mai multe șanse să facă ceva dramatic din punct de vedere fizic după o despărțire, cum ar fi vopsirea părului, schimbarea carierei sau mutarea orașului de reședință, decât să petreacă o zi tristă în urma unei despărțiri.

Totuși, ai putea da și peste un Geamăn care se învârte în cerc, deoarece este genul care îi poate trimite mesaje unui fost dacă are chef, pentru că nu îi pasă de aparențe. El așa gândește și simte, deoarece este mai impulsiv în dragoste.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racii sunt suflete sensibile și vor simți fiecare pas și nivel de despărțire.

Ei vor trece prin asta căutând să exploreze adâncurile inimii lor și ceea ce i-a învățat relația.

Racului îi este puțin mai greu să renunțe decât majoritatea zodiacului. El tinde să se agațe de oameni, situații și experiențe mai strâns decât alții și este genul care crede că lucrurile vor dura pentru totdeauna.

Când viziunea lui despre o relație nu se dovedește a fi ceea ce credea că va fi, se simte mai mult ca o zguduire a lumii și a planurilor lui, iar el merge mai departe prin odihnă, luând lucrurile rând pe rând.

Adesea își canalizează atenția în altceva și caută noi zone pentru a-și oferi dragostea și energia.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul fiind un semn fix, el tinde să își păstreze relațiile până când se întâmplă ceva major sau dramatic.

Când sunt îndrăgostiți, Leii văd ce e mai bun în partenerul lor și în relația lor, așadar au parte de multe transformări ale ego-ului trecând printr-o despărțire. Există multă mândrie pe care simt că o pierd în urma unei despărțiri.

Totuși, un Leu își va pune ambiția să se distreze cât mai mult după despărțire. Un Leu care trece printr-o despărțire poate fi fie foarte sus, fie foarte jos, dar, în general, trece prin viață cu încredere, știind că merită ce este mai bun în dragoste și se va asigura că va avea parte de asta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O Fecioară care trece printr-o despărțire este o gânditoare excesivă, dar de aici rezultă puterea ei de vindecare și de reglare emoțională.

O Fecioară va analiza totul după o despărțire: ce a mers prost și ce poate face mai bine data viitoare.

O Fecioară procesează mai mult evenimentele din punct de vedere mental decât emoțional și va dori în primul rând să pună accent pe fapte.

O Fecioară trece printr-o despărțire cu perspectiva că se va îmbunătăți de aici, deși poate fi puțin dură cu ea însăși în acest proces, deoarece adesea se așteaptă la perfecțiune de la sine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Când o Balanță trece printr-o despărțire, va vorbi despre asta.

Ea își va suna fiecare prieten, membru al familiei sau coleg de muncă, le va cere sfaturile și va vrea să afle ce ar face ei în situația ei pentru a putea merge mai departe.

O Balanță după o despărțire va dori ca toată lumea să știe ce s-a întâmplat. Acesta este modul ei de a trece peste și, odată ce nu mai are nimic de discutat, va fi pregătită pentru următoarea experiență în dragoste.

Are nevoie mental de o eliberare pentru a rezolva emoțional ceea ce s-a întâmplat.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii au parte de o renaștere atunci când trec printr-o despărțire.

Scorpionii își iau relațiile în serios și dacă au ajuns într-un punct în care au fost capabili să fie vulnerabili cu cineva și le-au arătat o parte din ei înșiși pe care nu le-o arată multor oameni, atunci nu vor putea renunța ușor.

Chiar dacă nu vor mai dori să se întoarcă la persoana respectivă, touși își vor lua timpul necesar și nu vor grăbi procesul de "depășire".

Scorpionii oferă o parte din ei înșiși atunci când sunt în relații și își vor petrece mai mult timp vindecându-se și resetându-și inima.

Orice tip de schimbare pentru un Scorpion este o experiență de trezire pentru el, dar el evoluează și trece la experiențe mai bune întotdeauna.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Un Săgetător nu este genul care lasă o despărțire să schimbe lucrurile prea mult pentru el.

O despărțire pentru un Săgetător este mai mult despre ceea ce a învățat, noi filozofii în dragoste și prin ce nu vrea să treacă din nou.

Săgetătorul fiind un semn mutabil, emoțiile tind să fluctueze, așadar este flexibil nu numai cu el însuși după o despărțire, ci și cu ceilalți.

Este mai degrabă genul care să rămână prieten cu foștii, deoarece nu poartă resentimente față de acea persoană.

El poate merge mai departe destul de repede, iar o vacanță sau o excursie cu siguranță nu strică.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii se implică total atunci când intră în relații și, de obicei, preferă să rezolve lucrurile decât să se despartă.

Dacă un Capricorn se desparte de cineva, atunci s-a întâmplat ceva grav și s-ar putea să nu vrea nici măcar să vorbească despre asta.

Un Capricorn își interiorizează multe sentimente, iar oamenii din jurul lui ar putea să nu știe nici măcar că a întâmpinat probleme în relația lui ori despărțirea în ansamblu va fi surprinzătoare pentru ceilalți.

Capricornii cred într-o bază solidă, așadar își vor petrece timpul reconstruindu-se după o despărțire.

Găsirea modalităților de a se elibera emoțional, de a vorbi despre ceea ce se întâmplă în interior și de a-și permite să simtă este cheia pentru a merge mai departe pentru Capricorni.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul trece peste o despărțire procesând mental și ajungând la concluzia de ce este mai inteligent să mergi mai departe decât să rămâi.

Un Vărsător face ceea ce are sens pentru el, indiferent dacă este înțeles și de alții.

Vărsătorul nu este cel mai emoțional semn al zodiacului și, prin urmare, are tendința de a fi mai puțin legat de relațiile lui, ușurând astfel procesul de despărțire.

În funcție de modul în care s-a încheiat relația, va avea, de obicei, foști sau foste cu care se revede cu drag sau cu care păsterază o relație de prietenie.

Un Vărsător care trece printr-o despărțire își va petrece timpul cu prietenii, va avea noi visuri și va analiza.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Pentru Pești, despărțirea este o experiență destul de emoționantă.

Peștii se caracterizează prin compasiune și iubire necondiționată, ceea ce este un lucru pozitiv în mare parte. Cu toate acestea, îi pot duce și în situații care nu le sunt benefice, cum ar fi implicarea în relații în care dăruiesc mai mult decât primesc.

Ei o vor vedea în continuare pe cealaltă persoană în cea mai bună lumină după o despărțire și va dura ceva până își vor da seama că au existat lucruri care au fost în neregulă.

Peștii pot iubi o persoană ani de zile, indiferent dacă mai sunt împreună cu ea sau nu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod