Ce tipuri de oameni trebuie să elimini din viața ta, în funcție de zodia în care te-ai născut

Toți ducem în spate un „bagaj” de emoții negative pe care ni le provoacă unii oameni din viața noastră. E timpul să renunți la persoanele care te trag în jos.
Ca sa faci loc oportunitatilor si emotiilor pozitive, vezi de cine trebuie sa te indepartezi. Poate fi inconfortabil sa-i spui cuiva ca vrei sa limitezi contactul sau ca nu mai vrei sa va vedeti, dar daca stii ca de acolo vine acel stres mental pe care il experimentezi, e cu siguranta o decizie buna pentru tine. Sanatatea ta mentala se va imbunatati, iti vei restabili increderea de sine si vei incepe sa te simti mai libera, sa respiri cu mai multa usurinta.

Vezi mai jos ce tipuri de persoane iti fac rau, in functie de zodia ta:


Berbec
Trebuie sa renunti la oamenii care se asteapta sa alergi cu sufletul la gura ca sa-i ajuti, in timp ce ei nu fac nici cel mai mic efort pentru tine.
Investeste in persoanele care iti arata prin fapte ca tin la tine.

Taur
Oamenii care se poarta ca si cum ii sufoci doar pentru ca vrei sa petreci timp cu ei sunt cei mai toxici pentru tine. Atunci cand esti „certata” pentru nevoia ta de afectiune, e clar ca nu esti langa cine trebuie.

Gemeni
Fereste-te de oamenii care asteapta totul de la tine, te critica frecvent si iti afecteaza stima de sine. Daca te-ar aprecia cu adevarat, ar incerca sa-ti ofere emotii pozitive si incurajari. Citește continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod