Adevărata ta mantră în funcţie de zodie

Fiecare semn zodiacal are o mantră perfectă după care ar trebui să îşi trăiască viaţa. A ta care este?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Acceptă prezentul, eliberează-te de trecut şi crezi în viitor.

Îţi place să fii responsabilă tot timpul. De asemenea, ai tendinţa de a păstra lucruri rele din trecut. Ai nevoie de o atenţionare constantă că trebuie să accepţi realitatea aşa cum este ea şi să continui să îţi trăieşti viaţa. Ai încredere că eşti exact cine şi unde trebuie în acest moment.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nimic valoros nu se obţine uşor.

Eşti o persoană extrem de muncitoare şi te implici în tot. Uneori, trebuie să îţi aminteşti motivul pentru care munceşti atât. Ştii că trebuie să depui eforturi enorme dacă vrei să ai lucruri pe care să le meriţi cu adevărat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă nu e bine, nu face asta! Dacă nu e adevărat, nu spune asta!

Eşti un fluture social şi îţi place să îţi mulţumeşti prietenii. Ai mulţi prieteni din toate categoriile sociale şi îi iubeşti pe toţi la fel. Cu toate acestea, nu merge cu fluxul doar pentru că asta fac şi amicii tăi. După cum ştii deja, cel mai bine e să nu urmezi acea persoană care sare de pe pod.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu lăsa sentimentele să îţi acapareze raţiunea.

Poţi fi imprevizibilă şi emotivă. Uneori, sentimetele sunt cele care îţi dictează acţiunea. Si nevoie de un memento constant pentru a nu lăsa sentimentele să primeze în faţa raţiunii. Tinzi să te bazezi mai mult pe intuiţie, dar câteodată trebuie să priveşti către alternative mai practice.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu e totul despre mine.

Ai nevoie de o atenţionare constantă că nu eşti centrul universului. De cele mai multe ori, eşti centruol atenţiei datorită încrederii şi atitudinii tale. Cu toate acestea, trebuie să îţi aminteşti din când în când că nu totul este despre tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E de ajuns ceea ce sunt.

Uneori, pui prea mult preţ pe ceea ce cred alţii despre tine. Trebuie să îţi aminteşti cât de valoroasă eşti. Nu te poţi baza pe alte persoane pentru a-ţi spori încrederea de sine. Încrederea ta vine din interior, ceea ce înseamnă că trebuie să conştienţizezi cine eşti.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Urmează-ţi inima, dar ia şi creierul cu tine.

Intuiţia ta este unul dintre punctele tale forte. Ar trebui să îţi urmezi întotdeauna inima oriunde te-ar duce ea. Cu toate acestea, ar trebui să iei şi creierul cu tine. Pe lângă sentimente, trebuie să fii cât mai practică posibilă, astfel luând cele mai înţelepte decizii.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ucide-i blând şi îngroapă-i zâmbind.

Eşti o persoană sălbatică şi trăieşti cu o intensitate de neegalat. Cu toate acestea, trebuie să îţi aminteşti că această agresivitate nu e prea bună pentru tine. În loc să fii aşa, ar trebui să îţi ucizi duşamanii cu bunătate şi cu zâmbetul pe faţă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fii dispusă să îi asculţi pe ceilalţi şi să te laşi învăţată. Nu ai dreptate în toate, nimeni nu are!

Eşti o persoană foarte inteligentă şi ai tendinţa de a crede că ai dreptate în ceea ce priveşte majoritatea lucrurilor pe care le faci sau spui. În cele mai multe ori, faptul că ai studiat atât te face să fii cea mai bine informată persoană din grup. Cu toate acestea, trebuie să îţi reaminteşti că există mereu lucruri noi de învăţat. Şi, de asemenea, uneori, poţi greşi şi tu!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îngrijorarea nu va schimba niciodată rezultatul.

Îţi faci griji pentru tot. Eşti o persoană foarte muncitoare şi crezi că îngrijorarea este ceea ce îţi aduce succesul şi îţi reaminteşte ce trebuie să faci. Cu toate acestea, să îţi aminteşti nu e acelaşi lucru cu să te îngrijorezi. Tinzi să dramatizezi lucrurile atât de mult încât să intri în panică.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Minte deschisă, inimă deschisă.

Majoritatea oamenilor cred că eşti puţin prea precaută şi distantă. Eşti o persoană rezervată şi, uneori, trebuie doar să te deschizi. Aminteşte-ţi că nu trebuie să ai doar mintea deschisă, ci şi inima!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu te gândi prea mult, doar lasă-te purtată de val.

Eşti o persoană intelectuală şi tinzi să analizezi totul. Uneori, trebuie să îţi reaminteşti că nu trebuie să gândeşti prea mult, ci să te laşi purtată de val. Perseverenţa este esenţială, dar la un moment dat este mai bine să fii mai relaxată, decât obsedată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod