6 cupluri de zodii care nu ar trebui să se căsătorească niciodată

Unele cupluri nu ar trebui să se căsătorească niciodată. De ce? Astrologia ne oferă răspunsul!
  • 6 cupluri de zodii care nu ar trebui să se căsătorească niciodată


Berbec și Rac


Căsnicia dintre Berbec și Rac vine cu multe incertitudini.

Este o combinație în care focul și apa sunt prezente, iar apa poate aprinde ușor focul Berbecului, dar îl poate și stinge, ceea ce este foarte comun pentru această combinație de zodii.

La început, Berbecul este foarte interesat de Rac și este atras de calitățile sentimentale și emoționale ale Racului, dar cu timpul pasiunea și interesul se sting așa cum apa stinge focul.

În orice caz, aici există o mare diferență de temperament care creează diferențe cu adevărat vizibile în timp, cu care ambele semne se obișnuiesc cu greu.

Schimbările de dispoziție tipice ale Racului pot fi foarte enervante pentru Berbec, iar Racul este afectat de impulsivitatea Berbecului, asupra căreia are puțin control.

Berbecul este aventuros, adesea departe de casă și poate fi predispus la aventuri care sunt practic lipsite de sens pentru el, în timp ce Racul trăiește acest lucru foarte intens și cel mai mic detaliu îl poate răni.

Racul nu va fi doar rănit emoțional, dar va avea și un efect de durată asupra vieții sale emoționale și își va aminti astfel de eventimente pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce va avea un efect negativ asupra cursului ulterioar al acestei căsătorii.

Gemeni și Capricorn


O căsătorie între aceste două semne zodiacale este posibilă doar dacă ambele au suficientă răbdare și înțelegere unul pentru celălalt.
Dar nu au făcut-o niciodată.

Personajele lor, personalitățile lor, felul în care funcționează în viața de zi cu zi, felul în care experimentează și oferă dragoste sunt complet diferite.

Gemenii sunt foarte schimbători, adesea nesăbuiți, ceea ce este complet opusul Capricornului, care este mai mult decât serios și încăpățânat.

Aceste contrarii duc la dezacorduri și certuri încă de la începutul relației.

Capricornul nu le va tolera Gemenilor tendința de a începe mai multe proiecte deodată, fără a termina niciunul dintre ele. Pentru Capricorn, aceasta este o pierdere totală de timp, care îi perturbă natura disciplinată și responsabilă.

În plus, unui nativ Gemeni îi este foarte greu să accepte alături de el o persoană atât de serioasă, care are propriile criterii și un anumit tipar de comportament și muncă. Pentru Gemeni, acest lucru este pur și simplu de neînțeles.

Leu și Scorpion


Când Leul și Scorpionul fuzionează în dragoste, rezultatul este o situație foarte complexă.

Într-adevăr, într-o astfel de combinație de zodii, aceste personalități se vor confrunta mai devreme sau mai târziu cu niște sentimente conflictuale și confuze.

În acest cuplu, pasiunea nestăpânită, sentimentele intense și o puternică distanță emoțională a relației amoroase alternează iar și iar.

Acest cuplu de foc trece adesea de la o extremă la alta. Tumultuos este cel mai bun cuvânt de a descrie această relație amoroasă.

Într-o clipă sunt în extazul iubirii, iar în clipa următoare sunt cei mai mari dușmani.

În unele situații, pot fi nepoliticoși și nepăsători unul față de celălalt.
De multe ori le lipsește comunicarea deschisă și caldă.

Uneori, nu le pasă prea mult de nevoile și dorințele celuilalt, ceea ce duce la o răceală mai mare și la perturbarea frecventă a echilibrului și armoniei din relația lor amoroasă.

Lipsa de înțelegere și lipsa de toleranță duc la un viitor incert împreună și la un risc mai mare de a pune capăt unei relații romantice sau de a divorța.

Săgetător și Vărsător


Săgetătorul și Vărsătorul este o combinație de foc, care în practică se dovedește adesea a fi o relație de dragoste nesigură.

Relația de dragoste dintre Săgetător și Vărsător poate fi foarte tulbure, iar aceste semne zodiacale au nevoie adesea de mai mult efort, investiții și o mai bună înțelegere reciprocă pentru a avea o relație armonioasă și a menține stabilitatea conjugală.

De obicei, nu reușesc niciodată să facă asta.

Calitatea comunicării reciproce se deteriorează pe zi ce trece.

Acest lucru se întâmplă din cauza dorinței insuficiente a Săgetătorului de a-l asculta pe Vărsător, deoarece Săgetătorii, ca semn de foc, pot fi uneori foarte nerăbdători, încăpățânați și impulsivi în comunicare și în unele dintre acțiunile lor.

Săgetătorul poate răni, de asemenea, sentimentele Vărsătorului cu unele cuvinte nepotrivite.

Problemele de comunicare pot apărea cu ușurință din cauza refuzului Vărsătorului de a fi deschis și clar cu Săgetătorul în ceea ce privește sentimentele lui în dragoste.

Astfel, în căsnicie, Vărsătorul și Săgetătorul pot avea adesea impresia că sunt atât de apropiați și totuși atât de distanți.

Gemeni și Taur


Aceasta este o combinație de pământ și aer și două temperamente complet opuse.
Taurul este adesea pasiv și lent, în timp ce Gemenii sunt mai mult decât activi.

Taurul, pur și simplu, nu poate ține pasul cu ritmul cu care Gemenii își trăiesc viața, iar Gemenii, pur și simplu, nu au timp sau răbdare pentru un Taur atât de calculat.

Taurul este un semn de pământ și este în mare parte orientat spre practică, caută stabilitate materială și este atras doar de lucruri sigure și dovedite, în timp ce Gemenii tind să fie mai spontani și abstracți.

Pentru Gemeni, Taurul poate deveni complet neinteresant în timp și relația se va răci permanent.

Prin urmare, ambii trebuie să fie dispuși să se adapteze trăsăturilor și temperamentului partenerului dacă doresc ca această căsnicie să aibă un viitor.

Certurile pot cauza mari probleme, mai ales dacă Gemenii nu știu să-și folosească vocabularul și îl rănește pe Taur.

Taurul poate suferi mult, dar de îndată ce paharul se umple, este mai bine să-l eviți. Geamănul trebuie să înțeleagă asta.

În timp, aceste două semne nu vor mai reuși să treacă peste diferențele dintre ei și căsnicia lor se va termina urât.

Vărsător și Pești


Vărsătorul și Peștii se numără printre cele mai complicate combinații de zodii.

Peștii, ca semn de apă, intră într-o relație ghidați de intuiția și sentimentele lor puternice.

Pe de altă parte, Vărsătorul, ca semne de aer, încearcă să fie ghidat în primul rând de rațiune.

Când vine vorba de sentimente, Vărsătorul dă adesea impresia că este o persoană rece din punct de vedere emoțional.

Este evident că există diferențe de așteptări, așa că în această poveste de dragoste pot exista nemulțumiri și dezamăgiri mai mari din cauza așteptărilor neîmplinite.

Zodia Pești așteaptă mai mult angajament și devotament de la Vărsător într-o relație de dragoste, un grad mai mare de tandrețe, romantism și pasiune, precum și o exprimare mai deschisă și mai clară a sentimentelor de iubire.

Într-o relație de dragoste cu Peștii, Vărsătorul se așteaptă la o comunicare mai intensă despre lucrurile care îi interesează.
Apoi își dorește ca semnul zodiacal Pești să fie mai amuzant și mai interesant pentru el.

Toate acestea sunt foarte greu de împăcat, deoarece sunt foarte diferiți.



Sursă: zodiachelps
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod