6 cupluri de zodii a căror soartă este să divorțeze

Iată care sunt cele 6 cupluri care nu ar trebui să se căsătorească niciodată, deoarece relația lor s-ar putea termina cu un divorț!
Divorțurile se întâmplă atunci când valorile unuia dintre parteneri, concepțiile lui despre lucruri și situații, hobby-urile și obiceiurile sale diferă foarte mult de ale celuilalt.

Aceste diferențe pot fi uneori inacceptabile și pot duce la o despărțire inevitabilă.

Concluzia este clară: unii oameni nu sunt meniți să fie împreună.

6 cupluri de zodii a căror soartă este să divorțeze:

 

Berbec și Scorpion


Berbecul este dinamic și încăpățânat. Mai mult, este condus de o pasiune interioară care îl determină să realizeze lucruri mărețe. Își asumă riscuri considerabile fără a cântări consecințele.

Scorpionul, pe de altă parte, este calm și gânditor. Preferă să acționeze cu deplină cunoaștere a faptelor și nu se lasă fascinat de necunoscut.


Aceste două semne nu pot spera la o relație armonioasă.

Scorpionul este foarte atent la economiile sale, în timp ce Berbecul încearcă să-și satisfacă toate plăcerile în viitorul imediat. Când unul vrea să plece într-o aventură dintr-un capriciu, celălalt îl va învinovăți de impulsivitate.

Taur și Săgetător


Fidel și generos, Taurul caută stabilitate în viața lui.

Spre deosebire de el, Săgetătorul caută acțiune și noutate. Pozitiv și jucăuș, urăște rutina. El caută în permanență experiențe noi.

Aceste două zodii vor avea de-a face cu o relație otrăvitoare în care unul își va cere libertatea, în timp ce celălalt va încerca să-l sufoce prin orice mijloace.

Gemeni și Leu


Gemenii sunt vorbăreți și curioși.
Le place să iasă, să-și facă prieteni noi și să bârfească.

Leul afișează un caracter mândru și egocentric. Concentrat pe propria-i persoană, caută mereu recunoaștere și are nevoie de multă atenție în dragoste. Văzând că partenerul său Gemeni vorbește constant cu ceilalți, va simți că nu este unic în ochii lui.

Relația lor va ajunge la final mult mai repede decât s-ar fi zis.

Fecioară și Vărsător


Fecioara este o perfecționistă și își analizează meticulos acțiunile pentru a se asigura că nu greșește. Cu o stimă de sine foarte scăzută, are nevoie de liniștire și validare în orice moment.

Vărsătorul este un liber-cugetător care are încredere doar în sine. Își asumă pe deplin spiritul evaziv, relaxat și libertin.


În ceea ce privește cuplul lor, Fecioara va cere o evoluție a relației și un angajament pe care Vărsătorul nu îl va putea face.

Prin certuri, aceste zodii își vor da seama în scurt timp că sunt prea diferite și că nu există nicio cale de ieșire din această situație.

Balanță și Pești


Balanța este logică și inteligentă. Știe să-și construiască viața dotându-se cu mijloacele necesare pentru a-și satisface aspirațiile. Nu-i plac surprizele și preferă să se gândească înainte de a acționa.

În schimb, partenerul Pești va fi mai înclinat să creadă în visele sale și să fie domolit de imaginația lui. Imatur și iresponsabil, va întâmpina dificultăți în gestionarea conflictelor care apar.

În ciuda dragostei pe care aceste două semne o pot împărtăși, ele nu vor putea să-și ignore diferențele.

Capricorn și Rac


Capricornul este foarte hotărât.
Are o logică necruțătoare care îi permite să-și ducă la bun sfârșit proiectele. Cu toate acestea, îi este greu să exprime ceea ce simte și se refugiază în spatele unei carapace reci și detașate.

Pe de altă parte, Racul este foarte sentimental și are nevoie ca partenerul său să-și exprime dragostea față de el zi de zi. Este sensibil și înțelege greșit lipsa de atenție.

Fiind unul sensibil și extrovertit și celălalt rațional și introvertit, această relație nu va dura prea mult timp.



Sursă: zodiachelps
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod