Cucerire

4 zodii care se lasă cu greu cucerite

Trebuie să fii cu adevărat dispus să faci eforturi dacă vrei să cucereşti aceste zodii. Iată câteva ponturi utile!
Gemeni

Nativa din Gemeni este curioasă şi lipsită de griji, dar ea e, de asemenea, inteligentă şi puţin prea anxioasă uneori. Are dublă personalitate care te ţine în suspans, dar asta face toată distracţia. Nu este genul de persoană care să se implice imediat, aşa că doar un bărbat foarte hotărât o va cuceri. În timp ce ea poate fi fulminantă şi spontană, ea se gândeşte că sunt atâtea de trăit şi atât de puţin timp. Îi e frică să nu lase pe cineva care nu e dispus să experimenteze viaţa cu ea să îi fure inima.
Nu renunţa, pentru că ceea ce aşteaptă după perioada de flirt şi jocurile confuze este o iubire puternică. Aceste native caută un bărbat cu aceeaşi sete de viaţă ca şi ea, chiar dacă asta presupune să îl lase să aştepte o vreme.

Balanţă

Unei Balanţe nu îi place să fie singură. Ea face o prioritate din a căuta pe cineva compatibil cu ea, pentru că nu iubeşte nimic altceva decât un echilibru paşnic. Dar va dura ceva timp pânp ca ea să îşi dea seama cine e persoana care îi oferă toate aceste lucruri.
Asta nu înseamnă că nu se va lăsa cucerită până la urmă. Ea e foarte dedicată şi iubitoare, deci e foarte important să găsească pe cineva care să o trateze în acelaşi mod. S-ar putea să fii nevoit să o vânezi o vreme, timp în care ea te testează. Balanţa vrea spă se asigure că o vei pune pe primul loc aşa cum merită. Ea îţi poate răspunde la mesaj în două minute, iar apoi să te ignore întreaga zi. Schimbările de dispoziţie şi imprevizibilitatea fac parte din ea.

Scorpion

Nativele din Scorpion sunt extrem de încăpăţânate şi le place foarte mult să aibă dreptate.
Femeia Scorpion nu e deloc un om pasiv şi e cunoscută pentru latura ei nebună, dar poate fi şi rece şi calmă atunci când doreşte, astfel ţinând pe ghimpi admiratorii. Ea ştie ce vrea şi ştie cum să obţină. Te va atrage cu misterul ei şi te va face să te întorci mereu după ea.

Capricorn

Capricornul ţine foarte mult la independenţa lui. Femeia din această zodie a trăit atâtea încât nu e interesată să se întâlnească cu cineva care nu merită timpul ei. Ea e foarte stăpână pe ea, aşa că ştie cum să îşi ascundă sentimentele atunci când apare cineva nou în peisaj.
Este nevoie de timp pentru a ajunge la inima ei, dar odată ce barierele sunt rupte, ea îţi va rămâne credincioasă până la final.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod