4 zodii care își vor găsi marea iubire în noiembrie 2023

Fie că îl așteptai sau nu, sufletul tău pereche va apărea în viața ta în luna noiembrie!

Unii dintre noi ne-am găsit deja marea iubire. Ne bucurăm de dragoste și afecțiune zi de zi, iar viața este mult mai bună așa. Totuși, nu oricine poate fi atât de norocos.

Următoarele 4 zodii nu și-au găsit încă partenerul perfect, dar șansele ca acest lucru să se întâmple în noiembrie sunt extrem de mari.

 

Berbec


Problema este că tu te îndrăgostești de toți cei pe care îi întâlnești și poate fi greu să analizezi cine este bun pentru o relație de lungă durată și cine doar pentru o aventură.

Te miști repede cu oamenii care îți plac, așa că te întâlnești adesea cu o mulțime de persoane nepotrivite.



Luna aceasta, vei fi mult mai aproape de a-ți găsi sufletul pereche dacă doar încetinești puțin ritmul.

Pe măsură ce intri în spațiul de întâlniri cu mai multă intenție și atenție, vei putea să îndepărtezi toate persoanele care nu îți merită timpul.

Rac


Ai o intuiție foarte bună. Instinctul tău îți va spune când nu ar trebui să ai încredere în cineva. Problema este că nu îți asculți întotdeauna instinctul.

Vrei să le oferi oamenilor "beneficiul îndoielii", dar tot ceea ce faci este să lași în viața ta oameni care te vor răni sau care vor profita de inima ta blândă.



Luna aceasta, dacă îți asculți cu adevărat instinctul, vei fi mult mai aproape de a-ți găsi sufletul pereche.

Partenerul tău perfect nu va ridica semne de întrebare, ci te va face să te simți complet/ă.

Fecioară


Relațiile tale anterioare te-au făcut să te simți ca și cum ai fi invizibil/ă. Acei foști nu au văzut cu adevărat cine ești.

Partenerul tău perfect va observa lucrurile mari și mici care se unesc în ceea ce ești.

El va vedea când muncești din greu, ce faci pentru casa ta și oamenii din jurul tău. El va observa atunci când te simți stresat/ă și ai nevoie de ajutor fără a fi nevoie să îl ceri.

Pe măsură ce treci prin noiembrie, fii atentă la acei oameni empatici care pot simți energiile oamenilor din jurul lor.

Îți vei găsi sufletul pereche printre ei.

Pești


Deși s-ar putea să fii îndrăzneț/eață în multe domenii ale vieții tale, să faci mișcări spre oamenii care îți plac nu este unul dintre ele.

Vei sta îndrăgostit/ă de cineva luni sau ani până când va face prima mișcare sau sentimentele tale se vor stinge.

Dar, este clar că îți faci un deserviciu dacă nu încerci niciodată să faci tu primul pas.

Luna aceasta, vei fi mai aproape de a-ți găsi sufletul pereche dacă începi să devii un participant activ în procesul de întâlniri.



Întâlnește oameni, flirtează cu ei și fă o mișcare. Altfel, s-ar putea să regreți.



Sursă: zodiachelps

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod