3 zodii care vor avea o aventură în luna februarie. Își vor înșela partenerii fără să stea pe gânduri!

Chiar dacă au deja o relație cu cineva, există unele zodii care caută distracție și aventură în altă parte. Află care sunt acestea!
În luna februarie a acestui an, unele zodii sunt predispuse la infidelitate. Chiar dacă este vorba de ceva ocazional, își trădează partenerii și își riscă poveștile de iubire.

3 zodii care vor avea o aventură în luna februarie


Capricorn


Odată cu luna nouă din 9 februarie, Capricornii sunt predispuși să intre în relații cu alți oameni fără a deveni prea implicați.

Capricornii sunt foarte deschiși în această perioadă și comunică clar ce așteaptă de la aventura respectivă. Le place când nu trebuie să-și facă griji.

Uneori, poate părea că aceștia îi folosesc pe alții atunci când caută o dragoste de o noapte.
Dar ei sunt cinstiți și nu-și lasă amanții/amantele să bâjbâie în întuneric.

Luna nouă îl va determina pe Capricorn să vrea distracție și aventură și nu va lăsa nimic să îl oprească, dar poate fi și foarte rapid să încheie lucrurile dacă acestea devin prea serioase sau complicate.

Dacă ești Capricorn, nu vrei ca o aventură de-o noapte să îți distrugă relația sau căsnicia actuală, așa că vei încerca să nu te atașezi emoțional și să ascunzi cât mai bine amantlâcul.

Gemeni


În mod clar, Gemenii vor fi interesați de relații ocazionale odată cu luna nouă.

Ei caută oameni cu care să se poată iubi, preferând să rămână prieteni cu beneficii.
Așa că își păstrează relația sau căsnicia și se și distrează în paralel.

Nu este neobișnuit ca ei să se plictisească de rutina din cuplu după un timp, așa că vor căuta o schimbare.

Nativul din Gemeni s-ar putea să caute în mod subconștient pe cineva care are pe cineva acasă (la fel ca și el), astfel fiind mai relaxat că ar putea să fie dat în vileag.

El nu vrea ca aventura să dureze mult, vrea doar să se distreze o dată și este suficient pentru a fi fericit.

Fecioară


Odată cu luna nouă, Fecioarei îi este greu să ia decizii, motiv pentru care preferă să nu ia niciuna.

Dacă îi dai de ales între a încheia o relație și a începe o alta, ea va dă înapoi. Asta pentru că are nevoie de mai mult timp pentru a afla ce își dorește cu adevărat.

Nu va avea nicio problemă să se întâlnească cu mai multe persoane în același timp, pentru că este destul de clar că îi e frică să renunțe la ce are deja.


Este posibil să facă să sufere mai multe persoane dacă nu este atentă, deoarece crede că are dreptul să ia ceea ce vrea.

Ea acordă puțină atenție sentimentelor celorlalți și se gândește doar la ea însăși. Din fericire, această fază se va termina în curând!


Sursă: zodiachelps
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod