3 lucruri pe care trebuie să le ştii dacă iubeşti un Leu

Un Leu este o persoană plină de mândrie, încredere, carismă şi convingere.
El are o personalitate foarte complexă şi e capabil să ţină pasul cu toţi oamenii. E un lider înnăscut şi vrea mereu să ţină lucrurile sub control. Îi place să-şi asume rolul de conducător al grupului, e plin de energie şi îi place să arate căile pe care oamenii să le urmeze. Este incredibil de ambiţios şi rareori îşi doreşte să aibă o viaşă simplă. Atunci când vine vorba de relaţii, poţi să pariezi că un Leu va rămâne mereu loial şi generos. Va face întotdeauna tot ce e posibil pentru a menţine o relaţie puternică şi stabilă.

Ce trebuie să ştii dacă vrei să îl faci se îndrăgostească de tine?


Ce aşteptări are Leul de la partenerul său

Trebuie să ştii din start că Leul este o persoană care va fi mereu mândru de el însuşi. E un tip care ar vrea să fie cu cineva care îl face să se simtă dorit şi util într-o relaţie.
Va dori să îl facă să se simtă admirat şi apreciat. Un Leu se va aştepta să îl faci să se simtă important. Va trebui să găseşti o modalitate de a-i spori încrederea şi sentimentul de auto-valoare. Dacă nu eşti în stare să faci acest lucru, este foarte probabil ca el să nu devină intim cu tine. El este foarte grijuliu, plin de iubire şi generos. În momentul în care se îndrăgosteşte de tine, vei ajunge să înţelegi ce înseamnă cu adevărat să fii răsfăţat şi îngrijit. Un Leu va face tot posibilul pentru a-ţi oferi o viaţă confortabilă şi fericită. Cu toate acestea, el va vrea aceleaşi lucruri din partea ta. Va vrea să vadă că depui cât mai mult efort în relaţie.
Un Leu este, de asemenea, cineva care poate fi rănit în orgoliu foarte uşor. De aceea, ori de câte ori se simte slab, nesigur şi vulnerabil, el va veni la tine pentru a-i da putere. Se aşteaptă să fii mereu acolo pentru el. Va vrea să fii direct cu el, aşa cum este şi el, nu-i va plăcea dacă nu eşti sincer sau necinstit cu el. Vrea ca totul să fie real  şi să fii sensibil în privinţa subiectelor mai delicate.

Cum va fi un Leu dacă se îndrăgosteşte de tine

Un Leu va ştii exact ce să facă pentru a te face fericit. El va depune mereu eforturi pentru a exprima ce simte şi cum se simte, astfel încât să nu fii niciodată nedumerit cu privire la sentimentele sale pentru tine.
El va încerca să facă tot posibilul pentru a învăţa din greşelile sale, pentru că nu-şi doreşte niciodată să te rănească în mod intenţionat. Un Leu este, de asemenea, foarte fermecător. El este plin de dragoste şi pasiune datorită personalităţii sale înflăcărate. Va fi extrem de dificil pentru tine dacă nu răspunzi la progresul lui. El îşi va face mereu simţită prezenţa în viaţa ta chiar dacă nu mereu e posibil fizic. Cu siguranţă, dacă e îndrăgostit de tine, îţi va dedica întregul sine. Poate părea un caracter foarte puternic şi robust, dar are o inimă foarte blândă. Nu se va teme niciodată să mărturisească şi să-şi manifeste dragostea pentru tine.


Ce nu va accepta niciodată un Leu

Un Leu va dori mereu să preia controlul asupra unei situaţii. El va dori mereu să fie lieer şi mândria înseamnă foarte mult pentru el. Dacă va afla vreodată că l-ai înşelat, nu va vrea să mai aibă niciodată de-a face cu tine. Infidelitatea şi trădarea sunt lucruri pe care nu le va tolera nici în ruptul capului. El va cere întotdeauna angajament şi loialitate deplină de la un partener.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod