12 cupluri de zodii: 6 care vor rezista pe viață, 6 care se vor despărți

Descoperă cuplurile de zodii care vor rezista pe viață, dar și pe cele care se vor despărți până la urmă!

 

  • 6 cupluri de zodii care vor rezista pe viață

 

Berbec și Balanță


Se vor îndrăgosti imediat ce se vor vedea și vor forma un cuplu în cel mai scurt timp.

Apoi devin nu numai iubiți, ci și cei mai buni prieteni, iar dragostea lor este pură și puternică.

Când intră într-o încăpere, toată lumea poate simți energia lor pozitivă. Ei arată că nu poartă măști, ci că se iubesc cu adevărat.

Le place să-și petreacă timpul liber împreună, dar își oferă și timp unul altuia pentru a-l petrece alături de oamenii pe care îi iubesc.

Există un nivel ridicat de înțelegere în relația lor și ei fac întotdeauna eforturi suplimentare pentru a se face fericiți unul pe celălalt.

Gemeni și Vărsător


Este un cuplu de vis! S-au născut unul pentru celălalt. Sunt atât de drăguți când își vorbesc și când se alintă cu porecle drăguțe.

Aceștia sunt oameni care se potrivesc din prima clipă, iar dragostea lor va fi profundă și necondiționată atât timp cât trăiesc.

Simt multă empatie unul pentru celălalt, așa că atunci când unul dintre cei doi este trist, celălalt încearcă să-l înveselească.

Ei nu acționează egoist în relație și își susțin soțul sau soția să petreacă timp cu prietenii și familia.

Se potrivesc perfect pentru că știu că oricine poate face greșeli, dar că trebuie să fie dispuși să muncească pentru a le corecta pentru a scăpa de ele.

Leu și Capricorn


Leul se înțelege bine cu Capricornul pentru că amândoi iubesc puterea și succesul.

Nu îi deranjează să muncească din greu, dar le place să li se acorde credit pentru munca lor grea.

Amândoi sunt foarte profesioniști și le place sa fie cei mai buni în ceea ce fac. În dragoste, nu sunt egoiști, așa că ar face orice pentru a-și face partenerul fericit.

Întotdeauna se împing de la spate unul pe celălalt pentru a fi cea mai bună versiune a lor și devin destul de mândri și fericiți când văd rezultatele.

Le place să se laude cu succesul soțului lor/soției lor, așa că îi veți vedea adesea vorbind despre persoana iubită prietenilor sau colegilor lor.

Balanță și Rac


Balanța și Racul sunt zodii foarte sentimentale și sensibile, iar acest lucru le ajută să-și mențină dragostea vie.

Când iubesc, dau totul și ar face orice pentru fericirea soțului/soției lor.

Când îi vezi, dragostea lor îți amintește de dragostea clasică din filme și este o plăcere să-i vezi fericiți, deoarece o astfel de iubire nu se întâmplă atât de des.

Pe lângă faptul că sunt cei mai buni prieteni, sunt și iubiți uimitori, a căror dragoste o poți simți ori de câte ori ești cu ei.

Nu este vorba că ei nu au probleme, dar sunt întotdeauna dispuși să stea jos și să vorbească despre asta.

Nu poartă ranchiună, rezolvă problemele cât mai repede posibil pentru a se bucura de dragostea lor după aceea.

Săgetător și Leu


Leul nu mai este el atunci când se întâlnește cu un Săgetător, deoarece un Săgetător îl transformă într-o persoană complet diferită.

Leul nu mai vrea să se laude cu nimic și își schimbă viziunea asupra vieții.

Devine modest și învățând lucruri noi de la soții/soțiile lor, își dă seama că până atunci a acordat prea multă atenție lucrurilor care nu contează deloc.

Acesta este ceea ce menține acest cuplu în viață și niciunul dintre ei nu ar face niciodată nimic pentru a-și risca dragostea.

Când iubesc, dau totul și își schimbă prioritățile pentru persoana de lângă ei.

De exemplu, Leii vor alege întotdeauna să stea acasă cu partenerii lor, mai degrabă decât să aibă o noapte nebună cu prietenii lor.

Și, partea bună este că și Săgetătorul face la fel, ceea ce îi face egali.

Este rețeta lor pentru iubirea nemuritoare și se mândresc că păstrează în viață ceva atât de prețios.

Vărsător și Fecioară


Acest cuplu de zodii este întruchiparea dragostei. Când vezi cum se uită unul la altul și cât de îndrăgostiți sunt, nu poți decât să-i feliciți și să le spui cât de frumos este să-i vezi așa.

Sunt atât de drăguți cu micile lor porecle și cum se țin de mână.

Sunt foarte romantici și își încep fiecare dimineață cu un sărut și o îmbrățișare în pat.

Este rutina lor de la care nu se abat niciodată și este unul dintre lucrurile care îi ține atât de apropiați.

Sunt foarte tactili și, în acest fel, își exprimă dragostea și dorința unul pentru celălalt. Acest combo a găsit formula secretă pentru a-și menține dragostea vie, asta este sigur.
 

  • 6 cupluri de zodii care se vor despărți

 

Taur și Rac


Încăpățânatul Taur și sensibilul Rac sunt, cu siguranță, un cuplu fără viitor și acest lucru se vede încă de la începutul relației lor.

Când încep o relație, încearcă să petreacă mai mult timp împreună decât restul cuplurilor, dar problema apare atunci când trebuie să ia o decizie.

Pur și simplu nu au aceeași perspectivă asupra vieții și adesea se ceartă care părere este cea corectă.

Când se ceartă, uită de sentimentele partenerului lor și ar face orice pentru a dovedi că au dreptate.

Această combinație este bună pentru o relație pe termen scurt, dar pur și simplu nu au un viitor pozitiv cu o astfel de atitudine.

Rac și Pești


Cine ar putea spune că un Rac atât de sentimental și sensibil nu s-ar înțelege cu cineva într-o relație? Ei bine, acest lucru se întâmplă când se întâlnește cu Peștii.



Problema este că acest cuplu are o chimie uimitoare, dar de îndată ce apare o diferență între ei, lucrurile scapă de sub control.

În această relație, Racului îi place să atragă dragostea și atenția, în timp ce Peștii trăiesc în propria lor lume și încearcă să-și satisfacă nevoile.

Pas cu pas, ei ajung în punctul despărțirii și nu pot merge înainte. Dacă rămân împreună, relația lor devine toxică, ceea ce nu este bine pentru niciunul dintre ei.

Acesta este motivul pentru care această combinație astrală nu rămâne niciodată unită mult timp. Dar cel mai important lucru este că nu păstrează ranchiună și rămân întotdeauna prieteni după aceea.

Fecioară și Săgetător


Sensibila Fecioară caută mereu un partener care să o iubească mai mult decât orice, dar cu siguranță nu îl va putea găsi într-un Săgetător.

Săgetătorul este mai încăpățânat din fire și are grijă de el însuși și de dorințele lui. Are nevoie de cineva foarte special pentru care să se străduiască și să facă compromisuri.

În cuplu devin prieteni incredibili, dar când vine vorba de dragoste, se ceartă tot timpul și creează prea mult stres.

Pot ieși împreună aproximativ o lună, pentru că după aceea încep să se poarte urât unul cu celălalt.

Amândoi sunt destul de încăpățânați când vine vorba de dragoste, iar când greșesc, nu recunosc niciodată că sunt vinovați.

Certurile lor sunt întotdeauna foarte dure și, în unele cazuri, prietenii lor trebuie să intervină pentru a-i împiedica să se "omoare".

Partea bună este că, odată ce o iau pe drumuri diferite nu se mai contactează și lasă totul în urmă.

Scorpion și Berbec


Aceast duo nu este, cu siguranță, o combinație bună în dragoste și ei sunt conștienți de asta.

Problema este că se pot distra împreună, așa că încă mai stau unul cu celălalt.

Uneori sunt împreună și alteori merg pe drumuri separate, dar de cele mai multe ori se ceartă cine are dreptate.

Certurile lor sunt destul de intense, iar dacă au probleme, nu vor aștepta să ajungă acasă pentru a le rezolva, ci se vor certa în fața prietenilor și, astfel, îi vor pune în situații jenante.

Este adevărat că dragostea lor este destul de puternică la început, dar se și poate epuiza destul de repede.

Ei iubesc din toate puterile, dar de îndată ce își văd soțul/soția profitând de ei, le transformă viața în iad.

Relația poate dura un timp, dar cu siguranță nu va funcționa pe termen lung.

Capricorn și Gemeni


Gemenii sunt un semn dual, așa că nu știi niciodată dacă ceea ce simt este real sau nu.

Doar dacă cunoști foarte bine acest nativ, vei putea vedea dacă te iubește cu adevărat sau dacă încă nu se poate hotărî.

În combinație cu Capricornul, Gemenii încearcă întotdeauna să-și împlinească propriile dorințe, fără a avea grijă de partenerul lor, ceea ce în cele din urmă îi desparte.



Ei doar cred că merită pe cineva mai bun, așa că iau Capricornul de la sine înțeles.

Pe de altă parte, nici Capricornului nu îi place prea mult de acest nativ.

Partea bună este că acest cuplu astrologic poate avea seri minunate împreună și poate face lucruri de care nu le este rușine.

Este, de fapt, cea mai puternică legătură dintre ei și, atunci când această legătură dispare, nu mai există nimic care să îi lege.

De aceea, durata medie a relației lor este de o săptămână sau două.

Pești și Capricorn


Peștii visători care trăiesc în propria lor lume și puternicul Capricorn nu sunt deloc compatibili.

Pur și simplu nu sunt pe aceeași lungime de undă și, indiferent cât de mult încearcă să facă lucrurile să funcționeze, pur și simplu nu se înțeleg.

Mai devreme sau mai târziu, vor fi în dezacord unul cu celălalt, ceea ce va duce la o ceartă urâtă și nu își vor mai vorbi luni de zile.

Problema este că nu știu încotro se îndreaptă relația lor, deoarece niciunul dintre ei nu face eforturi uriașe pentru a îmbunătăți lucrurile.

Pur și simplu lasă lucrurile să vină de la sine și cred că relația lor va funcționa chiar dacă nu depun prea multă muncă în ea.

Dar aici este, de fapt, problema. Unul dintre ei încă crede că celălalt va rezolva lucrurile și invers, dar în cele din urmă ajung să-și spună adio.

 

Sursă: zodiachelps

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GORUN pe 19 Nov 2023, 23:26
    Leu - Săgetător

    Povești ! Eu Săgetător - Ea Leu = nimic nu a mers între noi și cum era firesc, s-a terminat în mai puțin de un an.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod