10 adevăruri dure despre bărbatul din Scorpion

Până să îţi dai seama dacă sunteţi compatibili sau nu, această listă te poate ajuta să cunoşti mai bine bărbatul de lângă tine!

Indiferent dacă ai avut doar o primă întâlnire cu el, dacă îl iubeşti sau dacă sunteţi căsătoriţi, cu siguranţă ţi-ai dat seama de un lucru sau două despre el. În cazul în care eşti născută în zodiile Rac, Capricorn, Peşti sau Fecioară, ai constatat deja că Scorpionul e perfect pentru tine! Dar, doar pentru că zodia ta nu este compatibilă cu a lui, asta nu înseamnă că relaţia voastră va fi una urâtă. Indiferent dacă este dragoste adevărată sau nu, timpul pe care îl petreceţi împreună va fi memorabil şi fericit.

 

Ce trebuie să ştii despre nativul din Scorpion?


1. Îi place să aibă dreptate tot timpul, în legătură cu orice

Nimănui nu îi place să recunoască că a greşit în legătură cu ceva, iar acelaşi lucru este valabil şi pentru bărbatul din zodia Scorpion. El poate fi uneori extrem de enervant pentru că vrea să pară că ştie totul şi este foarte orgolios. Totuşi, el nu poate avea dreptate mereu. Vor fi şi momente când tu vei ştii ceva şi el nu. Cu toate acestea, nu îi râde în faţă, ci foloseşte această situaţie ca pe o ocazie de a-l învăţa ceva nou. Poate data viitoare va fi mai umil.

Poate!

2. Devine gelos cu uşurinţă pe ceilalţi bărbaţi din viaţa ta

Acea îmbrăţişare cu prietenul tău de sex masculin a durat prea mult sau tipul ala de pe stradă ţi-a zâmbir prea prietenos. Poate că e suspicios cu privire la colegul tău de birou, chiar dacă i-ai spus de o sută de ori că nu e nimic între voi. Gelozia este un sentiment puternic, iar în ochii lui, fiecare bărbat pe care îl întâlneşti este o posibilă ameninţare. Ca să poţi face faţă acestor crize, trebuie să realizezi că el e foarte nesigur. Adânc în sufletul lui, el simte că nu e destul de bun pentru tine şi de aceea reacţionează aşa. Arată-i că ai ochi numai pentru el şi fii mai afectuoasă cu el.

3. Prietenii sunt foarte importanţi pentru el

Prieteniile sale durează încă din copilărie, relaţiile de lungă durată fiind foarte importante pentru el. El ştie că prietenii adevăraţi nu se obţin uşor, de aceea ţine extrem de mult la cei pe care îi are. Este un prieten loial şi va fi alături de persoanele dragi atât la bine, cât mai ales la rău. Deci, nu te supăra ca va trebui să fugă în mijlocul acţiunii din filmul preferat pe care-l vizionaţi, o face pentru a ajuta un prieten.


4. Nu încerca să îi faci o surpriză, pentru că se va prinde

Dacă încerci să îi planifici o petrecere aniversară surpriză, există şansa ca el să ştie deja despre asta. Poate că nu ştie exact toate detaliile, dar ştie că ceva este în desfăşurare. Scorpionul este extrem de suspicios prin natura lui. Vei descoperi că abilităţile sale de percepţie sunt ca cele ale unui detectiv. Dacă te plimbi şi eşti mai liniştită decât de obicei, acestea vor fi steaguri roşii pentru el. Deci, dacă încerci să ascunzi ceva de el, nu va rămâne un secret pentru totdeauna.

5. Nu se teme de nimic

Provocările noi îl excită. Vei descoperi că e mai mult decât încântat când are şansa de a încerca ceva nou. Fie că este vorba de paraşutism, de alpinism sau de camping în pădure pentru un weekend, nimic nu îl sperie. Vitejia lui nu cunoaşte limite. Profită de acest lucru pentru a-l face să încerce lucruri care îţi plac, el va aprecia ocazia de a face ceva nou, air tu vei fi mulţumită.

6. Dacă nu poţi fi sinceră cu el, atunci nu puteţi avea o relaţie

Sună dur, dar onestitatea este lucrul pe care îl apreciază mai presus de orice într-o relaţie.
Dacă ai secrete importante, acum e momentul să i le divulgi. O relaţie sănătoasă se bazează pe sinceritate. Nu trebuie să i le dezvălui pe toate, ci să-i spui cum te simţi cu adevărat în legătură cu anumite lucruri serioase.

7. Îi place să ţină lucrurile sub control

Şi ar trebui să îl laşi! El este un lider excelent pentru că poate să rămână calm, obiectiv şi stăpân în situaţii stresante. El ştie exact cum să se ocupe de o situaţie, deoarece a analizat-o deja şi a găsit cea mai bună soluţie. Este asertiv şi dedicat, astfel încât oamenii îl vor asculta întotdeauna pentru că ştiu că pot conta pe el.

8. Dacă nu poţi lua decizii cu uşurinţă, lucrurile nu vor funcţiona între voi

Scorpionului nu îi plac oamenii pasivi. Este genul de persoană care ştie mereu ce vrea şi cum să obţină acel lucru. El nu se învârte în jurul cozii, ci acceptă lucrurile aşa cum sunt ele. Dacă ai ceva de spus, spune! Nu îţi păstra părerile doar pentru tine, crezând că îl jigneşti, pentru că el vrea cu adevărat să ştie ce crezi. Dacă urăşti fructele de mare şi el le sugerează pentru cină, spune-i acest lucru, în loc să te prefaci că eşti încântată.
Aminteşte-ţi de sinceritate!

9. El îţi va spune ce gândeşte

Probabil el va fi primul care va spune: "Te iubesc". El nu-şi va pierde timpul negând sau ascunzându-şi sentimentele. Scorpionul trăieşte pentru a-şi exprima sentimentele, ceea ce e bine pentru tine, pentru că nu va trebui să te întrebi ce simte cu adevărat pentru tine. Nu îi va fi ruşine să plângă la nunta surorii sale sau să cânte precum o fetiţă atunci când ajunge acasă şi îţi spune despre promovarea lui la locul de muncă. Îi place să se exprime liber.

10. Este pasionat de tot, mai ales de viaţă

Este înnebunit după tine, de job-ul lui, de drumeţii, de gătit şi de a crea lucruri cu propriile sale mâini. Pasiunea lui se vede prin tot ceea ce iubeşte. Uneori, ar putea să se piardă în ceea ce face, dar îl poţi urmări la nesfârşit pentru că-ţi place cum îşi investeşte tot sufletul acolo.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod