Andreea Marin şi Ştefan Bănică - punct şi de la capăt

Dacă se analizează compatibilitatea dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică junior, se poate vedea ce i-a atras, dar şi ce îi desparte acum pe cei doi. Născută la graniţa dintre două

Dacă se analizează compatibilitatea dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică junior, se poate vedea ce i-a atras, dar şi ce îi desparte acum pe cei doi.

Născută la graniţa dintre două zodii(Săgetător şi Capricorn), Andreea Marin este o femeie puternică, cu un temperament vulcanic, dar care luptă din răsputeri să-şi creeze o imagine de persoană care are un control deplin asupra sa, ceea ce este foarte departe de adevăr.

De fapt, în interiorul ei, se duce o luptă acerbă între ceea ce simte şi ceea ce gândeşte, inima şi mintea ei regăsindu-se adesea într-un conflict. Nu este o femeie care să se dăruiască cu totul unui bărbat şi îşi manifestă cu multă reţinere sentimentele, tandreţea sau le poate mima, dar la nivel profund ea poate rămâne femeia care fie asociază dragostea cu banii, fie pune pe primul plan poziţia socială şi cariera.

Va iubi doar bărbatul care o va sui pe un piedestal şi care îi consolidează un statut social care să o plaseze undeva mai sus decât majoritatea celorlalte femei. O parte din acest comportament afectiv se datorează şi faptului că a fost lipsită de dragostea maternă, deoarece mama ei a murit când ea era un copil.

În natura ei adevărată, subconştientul joacă un rol important, iar sentimentele sale sunt rapide, imediate, având nevoie să iasă la suprafaţă cu orice risc. Dacă este luată prin suprindere şi nu are timp să pună un filtru prin mintea ei raţională, pragmatică, izbucneşte într-un mod neaşteptat pentru cei care i-au văzut numai imaginea pe care vrea să o arate lumii. În această categorie se încadrează şi incidentul de la gala decernării premiilor VIP, din vara anului trecut şi despre care am scris aici.

Are o natură independentă pe care o afirmă cu superioritate, ascunzându-şi astfel un sentiment de insecuritate, foarte accentuat la cineva cu asemenea poziţie astrală. De aceea, caută bărbaţi puternici din punct de vedere social şi material, dar pentru că are o karmă de iubire provenită din alte vieţi, alegerile ei sunt cele care îi aduc lecţii dureroase.

Ştefan Bănică junior este tipul clasic al aventurierului, cu Soarele în Balanţă şi cu un Marte în Săgetător, combinaţie pe care cred că a avut-o şi celebrul don Juan. Are nevoi erotice mari şi pe care le manifestă foarte direct şi imperativ. Pentru că nu îi pasă prea mult de ce au nevoie partenerele lui, mai devreme sau mai târziu, acestea constată că el este insensibil, chiar crud când vine vorba de fidelitate în cuplu. Are nevoie de aventură, de explorare în relaţiile sale, precum şi de o mare independenţă mentală şi fizică.

Este un bărbat plin de umor şi tolerant faţă de manifestările celorlalţi, aşteptându-se ca şi ceilalţi să fie toleranţi faţă de ale sale.

Ştefan este foarte mândru şi are un sentiment acut de superioritate că el se află, într-un fel, deasupra celorlalţi bărbaţi. Este direct şi uneori brutal în ceea ce priveşte opiniile, pasiunea şi manifestarea interesului său erotic. Are o atitudine deschisă, chiar libertină faţă de sex şi se aşteaptă ca şi partenera să fie „fără fasoane”, ceea ce nu se poate spune că ar putea fi o „zână” răsfăţată şi care aşteaptă admiraţie totală.

Compatibilitatea lor arată o mare atracţie fizică şi o conexiune sufletească, deoarece Martele lui în Săgetor este în semnul Ascendentului ei, planetele lor Venus se află în semne compatibile şi aspect favorabil şi, de asemenea, ei au Luna în semnul impulsiv al Berbecului.

Se vehiculează mai mult ideea că Ştefan Bănică junior a înşelat-o pe Andreea şi acesta ar fi motivul de divorţ, dar trebuie să vedem şi cealaltă faţetă a monedei. Şi Ştefan Bănică junior s-a putut simţi înşelat în aşteptările lui pe care le-a avut în privinţa Andreei: poate a aşteptat mai multă tandreţe, delicateţe, compasiune şi a primit mai multe sfaturi, control şi ieşiri dramatice decât şi-ar fi dorit. Ca întotdeauna, adevărul este undeva la mijloc. Punct şi de la capăt, nu-i aşa?

AstroVesta®
http://www.astrovesta.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod