Vremea schimbarii

Vremea schimbarii



Daca simtiti nevoia unei schimbari, cea mai la indemana solutie este o noua culoare a parului.

WELLA
Viva Blonde este usor de intrebuintat iar formula inovativa protejeaza activ parul, conferindu-i elasticitate, suplete si stralucire.

Noua formula Viva Pure Red are la baza molecule revolutionare, cu ajutorul carora culorile sunt mai rezistente in timp si mai vii. Este disponibila in patru nuante.

GEROCOSSEN
Combinatie de lecitina vegetala, keralina naturala si vitamina C, asociata cu extractele de musetel si galbenele din emulsie oxidanta, Gerocossen reface structura firului de par, dand stralucire si intensitate culorii.

THE BODY SHOP
Henna Hair Colour este o vopsea sub forma de pasta, usor de folosit, care mentine parul in forma excelenta si ii confera stralucire. Pentru ca este creata integral din extracte naturale, vopseaua este folosita cu succes mai ales pentru nuantare, neschimband radical culoarea parului. Este disponibila in patru nuante.

LONDA
Balsamul nuantator Londoren este destinat improspatarii si mentinerii culorii intre doua vopsiri. In acelasi timp, protejeaza si uniformizeaza structura firului de par, conferindu-i suplete si stralucire. Paleta cromatica contine 10 nuante.


Londotrend este o spuma coloranta fixatoare care are rolul de nuantare a parului si de sustinere a coafurii. Poate fi folosita pentru accentuarea nuantei naturale a parului sau pentru mentinerea si de improspatarea nuantei parului vopsit. Acopera delicat primele fire de par alb si rezista cam la 2-3 spalari.


SCHWARZKOPF & HENKEL
Palette de la Schwarzkopf & Henkel lanseaza patru nuante noi. Ai la dispozitie cremele colorante cu actiune indelungata Palette Intensive Color Creme sau lotiunile nuantatoare Palette Instant Color, care iti vor face un par stralucitor.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • doinita pe 11 Oct 2011, 13:16
    balsam?

    Buna, A-si vrea sa intreb pe cineva, unde gasesc pe internet de vanzare, balsam nuantator de la LONDA.Este un tub de culoare mov, si diferite nuante, este foarte bun!!!, cine ma poate ajuta? Multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod