Vedetele din Romania au descoperit cum pot avea tenul tanar fara interventii chirurgicale

Vedete renumite din showbiz au descoperit cum pot avea tenul tanar, sanatos si stralucitor, fara a apela la interventii estetice.

Andreea Marin, Ileana Badiu, Carmen Negoita, Ellie White, artistele din trupa Amadeus, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Ela Craciun sau Alexandra Ungureanu au participat la evenimentul de lansare a celei mai noi tehnologii de reîntinerire a tenului, Guinot Hydraderm Cellular Energy, eveniment ce a avut loc la Centrul de slabit si înfrumusetare Silhouette Dorobanti.

În prezenta vedetelor, a bloggerilor si reprezentantilor Mass Media, invitatul special al evenimentului, Cynthia Lambert, International Trainer si Manager & Educational Manager Guinot, a explicat avantajele si efectele exceptionale ale noului tratament.

Acesta  reprezinta o alternativa non invaziva la medicina estetica. Hydraderm Cellular Energy, noua tehnologie cu  ionizare dinamica, ce sta sub semnatura Guinot, ofera solutii anti-aging revolutionare si furnizeaza energie celulelor pielii, stimuland regenerarea.

Îmbatranirea pielii este dictata de ceasul biologic si accelerata de factorii externi. Nu putem lupta împotriva trecerii timpului, însa putem atenua semnele îmbatranirii din ce în ce mai eficient odata cu inovatiile stiintifice. Avem doua alternative: estetica medicala dureroasa si costisitoare, ori tratamentele revolutionare non invazive ce ofera un efect uimitor si natural, fara riscul de a ne altera trasaturile chipului.


Noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy este o adevarata alternativa la medicina estetica, prin cele doua tratamente de regenerare:


1.     Tratamentul Cellular Energy Jeunesse , ce ofera regerare vizibila a tenului prin stimularea activitatii celulare.

Chiar din copilarie, activitatea celulara se diminueaza odata cu trecerea timpului.

Celulele noastre pierd energie iar, implicit, diviziunea celulara este redusa, sinteza de fibre de elastina scade, iar semnele de îmbatranire se instaleaza vizibil.  Noul tratament GUINOT activeaza tineretea, reface mecanismul energetic celular asa cum nu a mai fost posibil pana acum în industria estetica. Noua tehnologie cu ionizare dinamica stimuleaza activitatea moleculara si furnizeaza energie celulelor pielii, ajutand la regenerare. In acelasi timp, efectul de dubla ionizare faciliteaza patrunderea în piele a ingredientelor benefice din produsele Guinot.


2.     Tratamentul Celluar Energy Lift actioneaza prin stimularea musculaturii faciale si are efect de lifting instant.

Odata cu varsta, se pierde tonusul conturului facial.
Pentru a recastiga trasaturile marcate de trecerea timpului, noul tratament GUINOT vine sa stimuleze muschii fetei si sa revitalizeze activitatea lor, conturul fetei fiind astfel redefinit. Aceste tratamente GUINOT sunt patentate si au un efect spectaculos de înfrumusetare si reîntinerire.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod