Trendurile verii in materie de hair, coafura, tunsoare si vopsit

Specialistii din cadrul salonului Geta Voinea UpGround ne-au dezvaluit care sunt tendintele verii 2015 in materie de hair. In ceea ce privesc coafurile avem o diversitate de la par natural, bucle lejere, binecunoscutele “waves”, impletituri lejere pana la coafuri bine definite cocuri, “look-ul wet”, “lifted roots”.
TOUSLED TOPKNOT- parul strans intr-un nod in partea de top a capului, scoate in evidenta trasaturile faciale, este efectuat intr-un mod in care pare neglijent ceea ce il face sexy. SLEEK, LOW BUN-coc neted lejer, efectuat la baza gatului. BOUNCY PONYTAIL este parul in coada de cal, fixat in partea de top, parul este recomandat fie cu bucle neglijente fie tapat neglijent. UNDONE UPDO- cocuri lejere, nefinisate.

In materie de vopsit nu mai sunt la moda ombre si balayage, iar in ceea ce privesc culorile, in anul 2015 se poarta: silver, tonuri reci de blond, pasteluri, champaign.
Ca si tehnici de vopsit cele mai noi si interesante sunt: Babylights -cum sugerează și numele, este  inspirata de copii. Babylights sunt scoase în evidență delicat, in nuante de alb-blond, suvitele alese sunt fine. Ecaille- cu tonuri caramel netede, tehnica ecaille este o versiune ușor mai bogată și mai inchisa de culoarea naturala asociat cu reflexe aurii și o mulțime de strălucire.Tehnica, care a început  în Paris, tinde să fie asemenea balayage,  mai inchisa la rădăcini și mai deschisa la varfuri - consideră o versiune mai sofisticata a balayage sau ombre.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod