Tenul hidratat, must-have-ul sezonului

Tenul hidratat este, fără doar şi poate, un must-have în fiecare sezon. Este incredibil cum, din pricipa lipsei de interes în acest sens, putem arăta şi cu 10 ani mai bătrâne decât suntem. Ce este de făcut? Care sunt soluţiile cele mai eficiente în ceea ce priveşte hidratarea tenului?

“Sigur… sezonul cald vine cu plăcerile, dar şi cu neplăcerile lui. Soare, căldură, plajă, mare… minunat, dar tenul suferă foarte mult în acest sezon. Principala sursă de hidratare este apa. 60% din masă corporală a unui adult este formată din apă, de aceea este foarte important să consumăm cât mai multă”, explică Adriana Barbu, terapeutul Trend Clinic.

 Specialiştii ne sfătuiesc, de asemenea, să consumăm ceai verde, binefăcător la rându-i, datorită rolului protector pe care îl are asupra pielii.

Pe lângă, alimentele şi lichidele pe care le putem consuma, există tratamentele pe care le putem face pentru a avea un ten hidratat şi luminos.

Cel mai căutat în această vară, chiar şi de vedete, este Intraceuticals, tratamentul minune care hidratează tenul în profunzime. “Cu ajutorul aparatului Intraceuticals este produs oxigen hiperbaric care introduce în straturile profunde ale pielii ingredienti activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanţi (aloe vera şi ceai verde).
Odată introduse în derm cu ajutorul aparatului Intraceuticals, aceste substanţe acţionează din interior către exterior şi tratează problemele ţintite.”, explică Adriana Barbu, Trend Clinic.

Riduri profunde, piele îmbătrânită, acnee, pete pigmentare, cearcăne, elasticitate şi volum piele, acestea sunt o parte dintre problem pe care le rezolvă Intraceuticals.
“Pentru fiecare tratament cu oxigen este necesar un număr de 6 şedinţe pentru rezultate spectaculoase”, conchide specialistul Trend Clinic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod