Horoscop. Câtă încredere ai în propriile forţe, în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară este conştientă că e o persoană capabilă, însă nu arată acest lucru niciodată pentru că nu îi place să se laude sau să iasă în evidenţă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti plină de tine şi asta în mare parte din cauza faptului că ai prea multă încredere în tine, chiar şi atunci când nu este cazul.
 
Adesea ţi se aduc acuze cum că te dai prea importantă şi ţi se dau sfaturi să stai mai mult în banca ta. Chiar şi când greşeşti ai o atitudine mult prea înţepată, iar când eşti demascată nu recunoşti niciodată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti conştientă de atuurile tale şi atunci acţionezi cu mare încredere în tine, însă cu toate acestea nu vrei să te lauzi şi nici să laşi impresia că le eşti superioară celor din jurul tău.
 
Te caracterizează modestia şi ştii foarte bine la ce te pricepi şi la ce nu. Îţi recunoşti întotdeauna greşelile şi de cele mai multe ori vrei să stai în umbră indiferent de ceea ce faci.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar dacă ai încredere în tine şi acţionezi în consecinţă atunci când situaţia impune acest lucru, în rutina zilnică nu faci diferenţe între tine şi cei din jurul tău.
 
Îţi place să te înţelegi bine cu toată lumea şi ştii că nu trebuie să îţi arăţi supremaţia în faţa oricui. Arăţi că eşti stăpână pe tine atunci când chiar eşti pregătită pentru o bătălie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti o fire modestă în ciuda competenţelor de care dai dovadă. Eşti corectă şi eşti conştientă şi că alte persoane din jurul tău sunt la fel de importante ca şi tine, aşa că nu faci diferenţe între oameni.
 
Ai încredere în tine în măsura în care te pregăteşti pentru ceva anume şi eşti mulţumită de felul în care te descurci în societate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei avea succes în viaţă datorită încrederii în forţele proprii, de aceea nimeni nu te poate doborî în acele momente.
 
Cu toate că eşti conştientă că în anume situaţii nimeni nu te poate întrece, tu rămâi modestă şi nu îi tratezi pe cel din jurul tău cu superioritate. 

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Eşti destul de plină de tine şi rişti din această cauză să îţi faci duşmani sau să îi îndepărtezi pe cei din jurul tău.
 
Ai încredere în forţele proprii şi mergi până la capăt atunci când ştii că poţi, însă calci peste oricine în calea ta. Este foarte important să îţi foloseşti stima de sine într-un mod constructiv şi atât!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai multă încredere în tine, însă o foloseşti constructiv şi mai mult pe plan profesional.
 
În relaţiile de zi cu zi te porţi normal şi nu vrei să arăţi că eşti altfel decât cei din jurul tău, fiind conştientă că toţi au ceva anume prin care excelează.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ai încredere în tine şi ai momente când arăţi acest lucru oamenilor care te enervează.
 
Îţi pui ambiţii să demonstrezi că eşti mai bună decât ei, dar nu faci o obişnuinţă din asta. Se întâmplă adesea ca partenerul de viaţă să te acuze că îţi dai prea multă importanţă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te mândreşti cu realizările tale, însă ai grijă să nu îi faci pe cei din jurul tău să se simtă prost.
 
Ai încredere în tine mai ales după ce ai parte de unele reuşite, perioada imediat următoare având o atitudine destul de distantă faţă de cei din jurul tău. Îţi arăţi siguranţa de sine atât prin prestanţă, cât şi prin ceea ce spui.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu prea ai încredere în tine, de aceea de cele mai multe ori alegi să stai în umbră.
 
Chiar dacă eşti o persoană competentă şi ai parte de multe reuşite, acest lucru nu te face să fii mai sigură pe time. Acţionezi întotdeauna cu teamă şi ai tendinţa de a le pasa celor din jurul tău responsabilităţile tale şi uneori chiar rezultatele.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă în mod normal eşti o persoană care nu iese cu nimic în evidenţă, atunci când ai parte de un succes nu te mai opreşti din laude şi din a-i trata pe cei din jurul tău cu superioritate.
 
Din această cauză ai putea fi dur criticată, mai ales că nu eşti o persoană care să exprime siguranţă de sine în mod normal.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu ai prea multă încredere în forţele proprii, de aceea de multe ori îţi este frică să îţi expui planurile de bătaie.

Preferi să nu ieşi niciodată în evidenţă, cu riscul de a-ţi irosi unele idei măreţe. Pleci de la ideea că nu vrei să te faci de râs, de aceea nici nu lupţi să excelezi în ceva!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • STAN MONICA pe 12 Aug 2015, 22:03
    gramatica limbii romane

    Stimata d-na sau d-soara Selena Stamate , vreau sa va aduc la cunostinta urmatoarea MARE MARE PROBLEMA; inainte de a va apuca de scris un articol , fie el si de horoscop, invatati sa scrieti corect gramatical !!!!!!!!! CUM PUTETI SA SCRIETI ......" vrei să stai ân umbră ..." Asa se scrie???? an umbra???? vai mama ei de gramatica ! sau cred ca ..in umbra !.FOLOSIREA I DIN A SE FACE IN INTERIORUL UNUI CUVANT NICIDECUM LA INCEPUTUL UNUI CUVANT !!!!!!!!!!!! ....NU DE ALTA DAR V-ATI FACUT DE RUSINE..

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod