Neutrogena lansează Bright Boost, o gamă unică pentru femeile de 30 de ani

Prima îngrijire anti-îmbătrânire de la Neutrogena, pentru o piele mai strălucitoare cu aspect sănătos într-o săptămână.
Este o realitate, când împlinești 30 de ani, totul se schimbă, chiar și pielea. Responsabilitățile și stresul zilnic fac pielea să pară și mai obosită, mai ales la 30 de ani. Pielea își pierde strălucirea naturală, iar regenerarea celulară încetinește. Da, împlinirea vârstei de 30 de ani este un punct de cotitură, dar noi preferăm să numim acest moment Bright Start. Pentru că știm că pielea ta se află într-o fază de tranziție: vrei ca pielea ta să arate mai bine și să previi îmbătrânirea acesteia. Așa s-a născut noua gamă Neutrogena Bright Boost.

Neutrogena încurajează fiecare femeie să-și descopere propria frumusețe, considerând ca este posibil să le redea încrederea în sine printr-o piele cu aspect sănătos la orice vârstă. De aceea am apelat la patru experți din generația millenial pentru a dezvolta această gamă unică − patru femei în vârstă de 30 de ani, reprezentative pentru femeile de pe tot globul, pentru materializarea acestor produse.

Dar de ce este Neutrogena Bright Boost atât de deosebită? Iată beneficiile:


Gama Bright Boost activează procesul natural de regenerare a pielii pentru a ajuta la prevenirea îmbătrânirii, pentru o piele cu aspect sănătos și mai strălucitor într-o săptămână

- Îmbunătățește de până la 10 ori regenerarea naturală a celulelor de la suprafața pielii, pentru un aspect mai strălucitor
- Hidratează și reduce producția de melanină pentru îmbunătățirea tonusului pielii
- Previne uscarea pielii, apariția petelor și a liniilor fine
- Dezvăluie o piele mai strălucitoare, cu aspect sănătos
- Potrivită pentru toate tipurile și tonurile de piele

Cu toate acestea, aceste beneficii au o bază solidă. După ani de cercetări și încercări, oamenii de știință au dezvoltat un complex puternic, care acționează asupra refacerii celulelor pielii despre care știm că sunt responsabile pentru uscare, deshidratare și neuniformitatea culorii pielii:

• Neoglucozamină, un aminozahar superior care ajută la refacerea suprafeței pielii și luminozitatea accesteia.
La fel cum acidul hialuronic sporește hidratarea, Neoglucozamina® sporește luminozitatea pielii. De fapt, spre deosebire de alți agenți de strălucire a pielii, Neoglucozamina® este de fapt un compus al acidului hialuronic care ajută la regenerarea pielii pentru un ten mai proaspăt și mai luminos.

• AHA și PHA pentru o exfoliere blândă și a scăpa de celulele uscate și obosite.

Cea mai bună rutină pentru o piele mai strălucitoare


Vezi pe cont propriu cum Neoglucozamina® poate contribui la o piele mai strălucitoare și mai uniformă în doar 1 săptămână cu noua Neutrogena Bright Boost. Această gamă multifuncțională valorifică puterea Neoglucozaminei® pentru a-ți menține pielea hidratată pe măsură ce îndepărtează celulele moarte și uscate.

Află cum poți integra Bright Boost în rutina ta:

CREMĂ-GEL pentru față Bright Boost
Accelerează regenerarea celulelor de la suprafața pielii cu această cremă hidratantă ușoară, cu Neoglucozamină® și exfolianți PHA și AHA. Aplică de două ori pe zi pe față și pe gât pentru a dezvălui instantaneu o strălucire de la interior.
Preț recomandat*: 90,99 Ron


CREMĂ EXFOLIANTĂ pentru față Bright Boost
Exfoliază pielea și îndepărtează aspectul tern cu puterea de exfoliere de trei ori mai mare decât a unui gomaj normal.
Formulată cu substanțe care netezesc pielea, derivate în mod natural, și acizi AHA glicolici și mandelici. Curăță impuritățile, sebumul și bacteriile.

Preț recomandat: 93,99 Ron

SER ILUMINATOR pentru față Bright Boost
Cel mai bun ser de față pentru strălucire, formulat cu extract de turmeric și Neoglucozamină® pentru a îmbunătăți vizibil tonusul, textura și claritatea pielii. Exfoliază și reduce aspectul petelor întunecate și hiperpigmentarea. În fiecare dimineață și seară, aplică 4-5 picături pe palmă. Folosește vârfurile degetelor pentru a masa ușor pe față.

Preț recomandat: 93,99 Ron

GEL FLUID HIDRATANT pentru față cu SPF 30 Bright Boost
Formulat cu antioxidanți și având un spectru larg de protecție UVA/UVB cu SPF 30, acest gel fluid asigură o protecție rapidă și îndelungată a pielii față de agresiunea factorilor externi. Este îmbogățit cu Neoglucozamină®, un ingredient de prestigiu, cu efect dovedit clinic pentru susținerea procesului de regenerare a celulelor de la suprafața pielii. Aplică zilnic pe fața și gâtul curățate.

Preț recomandat: 93,99 Ron

CREMĂ DE NOAPTE pentru față Bright Boost

Trezește-te cu o piele mai fină, mai delicată, mai strălucitoare, cu aspect sănătos.
Regenerează-ți pielea cu această cremă de noapte hrănitoare, formulată cu Neoglucozamină®, un ingredient de prestigiu, dovedit clinic că reduce semnele de îmbătrânire a pielii și minerale, care ajută la menținerea producției naturale de colagen. Aplică noaptea pe fața și gâtul curățate. Masează uniform și delicat.

Preț recomandat: 89,99 Ron

Continuă să strălucești!

*Prețul poate varia în funcție de distributor

@neutrogena_ro

NEUTROGENA® lansează pe piață soluții inovatoare pentru consumatori de peste 60 de ani. Astăzi este un brand care oferă peste 650 de produse în întreaga lume, pentru față, corp, acnee, protecție solară, cosmetice, îngrijire pentru bărbați și anti-îmbătrânire. Prin crearea, inovarea și descoperirea tuturor posibilităților, produsele NEUTROGENA® oferă rezultate reale fără compromisuri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod