Look-urile Dianei Kruger si al lui Naomi Watts la Globurile de Aur

Diane Kruger - Hairstylist Jen Atkin pentru Moroccanoil® Inspirație : “Pentru a complimenta atât țesătură diafană și irizata a rochiei Dianei cât și superbii cercei, am vrut să creez o versiune modernă a buclelor retro. Coafura Dianei este fină și elegantă”.

Cum a fost creata coafura:  Pe părul umed, pulverizați Moroccanoil Root Boost direct pe rădăcini, iar cu ajutorul degetelor întindeți produsul pe tot capul/ Apoi, de la jumătatea firelor de păr până spre vârfuri, aplicați Spuma pentru volum Moroccanoil și pieptanati pentru a distribui produsul pe tot părul. Acești doi pași ajută în crearea unei baze puternic texturată și plină de volum;  Apoi, șuviță cu șuviță, uscați părul cu foenul folosind o perie rotunda pentru un rezultat mătăsos;  Odată ce părul este uscat pulverizați Spray-ul de păr strălucitor Moroccanoil Mediu pentru o fixare fină; Cu ajutorul unui ondulator creați bucle pentru partea superioară a părului și fixatile cu cleme; După ce părul din partea din față este fixat pulverizați Spray de păr strălucitor Mediu Morroccanoil și pe partea inferioară și folosiți din nou ondulatorul pentru a creea bucle retro;   Îndepărtați clemele și periați cu grijă buclele cu ajutorul unei perii rotunde;  Folosind o placă pentru întins părul neteziți partea superioară a părului și pieptanati cu grijă părul pe spate de la jumătatea părului spre vârfuri pentru un rezultat diafan.

Finisare:   Pentru un finisaj perfect și strălucire pulverizați Controlul incretirii Moroccanoil.

Produsele utilizate:  Spuma pentru volum Moroccanoil ; Moroccanoil Root Boost; Controlul încrețirii Moroccanoil si Spray de păr strălucitor.



Naomi Watts - Hairstylist Cervando pentru  Moroccanoil®

“Inspirație generală: Am creeat bucle chic, moderne și  puțin retro pentru a se asorta pefect cu stilul și personalitatea lui Naomi. Mi-a plăcut faptul că această coafură  delicată care marchează trăsăturile feței arată modern și pare un look creeat fără efort.”
- Cervando

Cum a fost creata coafura: Pe tot părul umed , de la rădăcini până la vârfuri, aplicați cu ajutorul degetelor Spumă pentru Volum Moroccanoil cât să încapă într-o palmă.

În următorul pas folosiți un pieptene care să distribuie egal produsul pe lungimea părului; Aplicați Moroccanoil Root Boost pentru a creea o fundație pentru textură și volum. Apoi folosiți un pieptene pentru a creea o cărare într-o laterală a capului. Uscați cu foenul, cu ajutorul mâinilor; În următorul pas, uscați părul șuviță cu șuvița folosindu-vă de o peria rotundă pentru un finish delicat și mătăsos; Alternați două mărimi de ondulatoare pe șuvițele de păr rămase, dar lăsați vârfurile drepte pentru a avea onduleuri moderne și natural; În următorul pas scoateți bigudiurile și folosind o perie clasica, neteziți părul, fixați-l și pieptanati-l peste frunte.

Finisare:  Pulverizati parul cu Spray puternic de par stralucitor Moroccanoil pentru a avea o textura placuta, stralucire si fixare de lunga durata.  Produsele utilizate:  Spuma pentru volum Moroccanoil; Moroccanoil Root Boost; Spray de păr strălucitor.  Produsele Moroccanoil® sunt disponibile exclusiv în saloanele selectionate.

 

Foto: Getty Images

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod