Amway prezintă paleta de farduri pentru ochi ARTISTRY™Little Black Dress, perfectă pentru a conferi un aer modern machiajului tradițional

smokey eye
Colecția prestigioasă ARTISTRY™ Little Black Dress este concepută pentru a crea orice tip de machiaj, realizând astfel o trecere rapidăde la un machiaj de zi la unul de seară.Noua paletă de farduri pentru ochi înediție limitată, distribuită exclusiv de Amway,este prezentată într-o casetă elegantă cu 8 nuanțe fermecătoare, obținând un efect de eleganță discretă sau de strălucire uimitoare, perfect pentru toate petrecerile sezonului.

„Ochii îndrăzneți, pielea strălucitoare, culorile chic și versatile sunt punctele forte ale tendințelor din machiaj care definesc acest anotimp. Femeile care doresc să își punăîn valoare machiajul obișnuit smokey eye pot adauga o tușă de culoare îndrăzneață, cum ar fi un violet dramatic sau un roz perlat.Învingeți frigul iernii și oferiți tenului un aspect luminos, care vă va face să străluciți la toate petrecerile”, spune Rick DiCecca, Global Makeup Artist ARTISTRY™.

ColecțiaARTISTRY™ Little Black Dress este ușor de folosit.
Rick DiCecca ne sfătuiește că „în cazul în care se dorește aplicarea fardului de pleoape în straturi, pentru un efect fascinant, este recomandat să începem aplicarea de-a lungul liniei genelor. Astfel, dacă este prea mult fard pe pensulă, se va crea mai multă definiție pe gene, fapt care va conferi luminozitate și strălucire ochilor. Cu această colecție fermecătoare este simplu să ne jucăm cu look-ul, iar un simplu mix &match nu are cum să dea greș”.

Machiaj sofisticat și plin de culoare

Lucios, strălucitor, mat – paleta de farduri  din colecția Little Black Dress este plină de opțiuni.  Creată special pentru brandulARTISTRY™ și distribuită exclusiv de Amway, paleta conține nuanțe de culoarea prunei și o pensulă cu două capete care  permite aplicarea fardului de pleoape cu unul dintre capete și a eyeliner-ului cu celălalt capăt.
Îndoarcâteva minute, un look de zise poatetransformaîntr-unul de seară.

Paleta de farduri de pleoape Little Black Dress este perfectăpentru a conferi un aer modern machiajului tradițional smokey eye plin de culoare.

Nou apaletă de farduri pentru ochi în ediție limitată este prezentată într-o casetă elegantă cu 8 nuanțe fermecătoare și o pensulă cu două capete,după cum urmează:

Pearl:alb translucid, lucios, scânteietor - sidefat

Candlelight:mov antic, mediu - sidefat

Evening Out:gri oțel, mediu - sidefat

Midnight:mov satinat, mediu - lucios

Little Black Dress:negru profund, clasic, cu sclipici - sidefat

Glamour:mov profund, dramatic - mat

Stiletto:plumburiu deschis, cu luciu metalic - lucios

Sequin:roz pal, perlat - sidefat



Sugestii pentru machiaj de zi și machiaj de seară:

Machiaj de zi cu ARTISTRY™ Little Black Dress

1.      Aplicați fardul de pleoape Candlelight din paleta de farduri de pleoape ARTISTRY™ Little Black Dress pe pleoape, amestecând în sus de la linia genelor către pliul pleoapei.
Întindeți fardul în pliul pleoapei, pentru a defini în mod subtil ochii.

2.      Uniformizați fardul Candlelight de-a lungul liniei inferioare a genelor.

3.      Aplicați fardul de pleoape Pearl sub sprâncene.

4.      Pentru ochi apropiați: Aplicați fardul de pleoape Sequin în colțul interior al ochilor.
Pentru ochi depărtați: Aplicați fardul de pleoape Stiletto în colțul interior al ochilor.


Machiaj de seară cu ARTISTRY™ Little Black Dress

1.      Aplicați fardul de pleoape Sequin din paleta de farduri de pleoape Little Black Dress din gama ARTISTRY™sub sprâncene, ca fard iluminator.

2.      Aplicați fardul de pleoape Glamour în colțul exterior al ochilor.

3.      Aplicați fardul de pleoape Little Black Dress de-a lungul liniilor superioare și inferioare ale genelor.
 

DE UNDE POT FI ACHIZIȚIONARE


ColecțiaARTISTRY™Little Black Dresspoate fi achiziționată prin intermediulcelor 40.000 de Întreprinzători Amway din România.
Pentrumai multe informații, vă rugăm să accesați https://www.amway.ro/product/117817,paleta-de-farduri-pentru-ochi-artistrytm-little-black-dress#.VLOTV2SUe7o
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod