Amway prezintă noua colecție HYDRA-V™ de la ARTISTRY

Având la bază știința inovatoare de îngrijire a tenului inspirată de descoperirea Aquaporinelor, laureată a premiului Nobel, brandul ARTISTRY™ lansează colecția ARTISTRY HYDRA-V™, un nou nivel de îngrijire a pielii, pentru o hidratare mai profundă.

Vitală pentru organism, apa este o sursă de viață care oferă sănătate și vindecare.  Pielea, cel mai mare organ al omului, are nevoie de o hidratare bogată și echilibrată pentru a se păstra sănătoasă, luminoasă și rezistentă la factorii de mediu ce pot cauza deshidratarea acesteia. În orice perioadă din an, tenul nostru are nevoie de hidratare și îngrijire. Totuși, cercetările arată că milioane de oameni din toată lumea suferă de deshidratarea tenului chiar și de la vârsta de 20 de ani.

Indiferent de nivelul de hidratare de care pielea are nevoie, colecția ARTISTRY HYDRA-V™ oferă o gamă largă de formule menite să răspundă nevoilor fiecărui tip de ten.

ARTISTRY HYDRA-V™ oferă hidratare în profunzime pentru toate tipurile de ten, la vârste diferite. Aceste produse se adresează inclusiv consumatoarelor tinere, până în 35 de ani, care deși nu sunt în mod special preocupate de apariția semnelor îmbătrânirii, sunt interesate să ofere tenului lor hidratarea echilibrată de care au nevoie.

Inspirat de apă, inspirat de descoperire

Colecția ARTISTRY HYDRA-V™ gestionează barierele pielii pentru a facilita retenția apei și pentru a crea un zid puternic de protecție cu ajutorul complexului HYDRA-V care conține ingrediente rare și prețioase, menite să:

Reîmprospăteze: apa norvegiană pură de fiord conferă hidratare profundă la nivelul celulelor de suprafață ale epidermei.

Îmbogățească: Bogate în substanțe nutritive, mineralele din sarea roz de Himalaya ajută la îmbunătățirea circulației apei, la înmagazinarea și retenția acesteia.

Revitalizeze: Extractul din fructele de acai facilitează retenția apei pentru o hidratare cât mai îndelungată și ajută la menținerea barierei naturale de hidratare a tenului.

Un sistem simplu cu rezultate incredibile
Colecția ARTISTRY HYDRA-V™ conține șapte produse, care pot fi văzute ca un sistem ce hidratează, revitalizează și catifelează tenul.

Acesta va arăta și se va simți mai fin, mai moale și mai elastic în doar trei pași.

Pasul 1: Pregătire
•    SPUMĂ DEMACHIANTĂ REVIGORANTĂ ARTISTRY HYDRA-V™
•    LOȚIUNE TONICĂ REVIGORANTĂ ARTISTRY HYDRA-V™

Pasul 2:  Infuzie
•    SER CONCENTRAT VITAL PENTRU TEN ARTISTRY HYDRA-V™

Pasul 3: Hidratare
Față (alege unul dintre produse în funcție de tipul de ten)
•    GEL REVIGORANT ARTISTRY HYDRA-V™ (pentru ten mixt spre gras)
•    GEL-CREMĂ NUTRITIV ARTISTRY HYDRA-V™ (pentru toate tipurile de ten)
•    CREMĂ HIDRATANTĂ REGENERATOARE ARTISTRY HYDRA-V™ (pentru ten normal spre uscat)
Ochi
•     GEL-CREMĂ REVIGORANT PENTRU OCHI ARTISTRY HYDRA-V™

Beneficiază de hidratare profundă prin cele trei sisteme personalizate ARTISTRY HYDRA-V™ ce reunesc puterea combinată a formulelor sale puternice.
Fiecare sistem conține SER CONCENTRAT VITAL PENTRU TEN, GEL CREMĂ REVIGORANT PENTRU OCHI și GEL REVIGORANT pentru fiecare dintre cele trei tipuri de piele.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod