5 pași ca să arăți WOW la un eveniment

Trebuie să participi la un eveniment și vrei să arăți fabulos, dar fără să cheltui sume mari de bani pe machiaj și vestimentație? Pare un pic imposibil, probabil vă gândiți, dar în realitate nu este deloc imposibil.
Make-up artistul Stela Ciciu de oferă câteva sfaturi de bază, de care trebuie să ținem cont, dacă vrem să avem o apariție cu adevărat wow. Pregătirea tenului. “Înainte de a vă gândi la vestimentație, coafură și machiaj, pregătirea tenului trebuie să primeze în tot acest ritual de înfrumusețare. Niciun iluminator nu poate reda strălucirea naturală a tenului îngrijit, iar un fond de ten nu va rezista pe o piele deshidratată! Vă recomand, cu o seară înaintea evenimentului, să realizați o exfoliere a tenului, urmată de aplicarea unei măști hidratante, iar ulterior serul și cremele de îngrijire”, a explicat Stela Ciciu.


Tenul - La orice eveniment se fac poze, fie poze la panou, de către un fotograf profesionist, fie selfie-uri, de aceea trebuie să avem grijă la ten și cât de lucios este acesta. “Aveți în vedere să aplicați un produs de îngrijire cu efect de matifiere înainte de fondul de ten, pentru evita astfel aspectul acela nedorit de luciu, cauzat de un exces de sebum”, a adăugat make-up artistul.

Unghiile -Un alt aspect important de luat în calcul pentru un look de invidiat este manichiura.
Oja sărită de pe unghii și cuticulele neîngrijite nu-și au locul aici!

Rujul - “Rujul ultra super rezistent la transfer este un must. Nu vă doriți ca pe parcursul serii să rămâneți cu doar câteva rămășițe din ce ați aplicat inițial! Pentru a face orice ruj să reziste mai mult, baza este foarte importantă: aplicați fond de ten și pudra pe buze pentru a neutraliza ușor culoarea lor naturală, iar apoi puneți rujul. După aplicarea acestuia, presați ușor cu un șervețel uscat pe buze, pentru a îndepărta excesul”, a completat specialistul.


Genele - Chiar dacă folosiți un ondulator de gene în mod obișnuit, stiați că orice machiaj, indiferent de cât de bine este realizat, va fi pus în valoare de o pereche de gene false?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod