Nikos Vertis: “E una dintre cele mai tari petreceri la care am fost!”

4000 de spectatori au cantat, au dansat si au simtit greceste la concertul lui Nikos Vertis organizat de Vreau Bilet aseara la Sala Palatului din Bucuresti. Cel mai bine vandut cantaret al Greciei a oferit publicului, in cel mai mare eveniment de muzica greceasca, doua ore de spectacol la superlativ.

Cei 30 de instrumentisti care au facut parte din trupa lui Nikos Vertis, sedusi de atmosfera din sala, au reusit sa transmita spectatorilor stransi la acest concert esenta felului traditional al grecilor de a se bucura de muzica si dans, astfel incat totul s-a transformat intr-o mare petrecere!

Am intalnit la Bucuresti un public foarte cald si m-am simtit foarte bine, ca si cand as fi cantat la mine acasa”, a marturisit Nikos Vertis dupa spectacol. Cantaretul grec a interpretat multe dintre cele mai indragite hituri ale sale, insa a introdus in spectacol si piese traditionale grecesti, care au adaugat un plus de emotie spectacolului.

Show-ul proiectat pe ecranele uriase din sala si jocurile de lumini au facut o atmosfera extraordinara.

“Cel mai ravnit burlac al Greciei”, cum a fost numit Nikos Vertis, a fost coplesit de atentia fanelor care au fost la acest concert. Dupa un obicei specific grecesc, acestea au aruncat sute de garoafe pe scena pentru a-si exprima astfel admiratia fata de cea mai populara voce a muzicii grecesti. “E una dintre cele mai tari petreceri la care am fost! De-abia o astept pe urmatoarea!”, a mai declarat Nikos Vertis dupa concertul de aseara.    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod