Tocurile si durerile de spate: cum le gestionam?

A venit si perioada in care ne aratam frumusetea si feminitatea in razele soarelui de primavara. Insa, odata cu zilele frumoase, isi fac aparitia si durerile de spate provocate de tocurile inalte pe care insistam sa le purtam.

Suntem profesioniste in domeniul nostru ori femei de afaceri si imaginea este importanta pentru noi. Suntem mamici unele dintre noi si astfel presiunea asupra coloanei, cat si asupra noastra ca femei creste. Dar ce solutie ai atunci cand nici nu vrei sa auzi de tratamentele clasice in clinici sau spitale? Solutia ideala ar fi Terapia prin Rasfat.

Insa doamnele pot fi bucuroase pentru ca la CASA JAD Exclusive Health&Wellness, ele pot face terapia alaturi de partenerul lor.  Terapia prin Rasfat consta intr-un masaj automatizat cu pietre regale de jad.
Masajul se face pe patul de masaj automatizat cu pietre de jad, turmalina si raze infrarosii. Un beneficiu consta in faptul ca acest tip de masaj nu necesita indepartarea hainelor si nu va atinge niciun terapeut, toata magia este facuta de miscarile rolelor de jad de-a lungul coloanei vertebrale.

Terapia este excelenta pentru cei care sufera de afectiuni ale coloanei vertebrale (cifoza, scolioza, spondiloza cervicala, hernie de disc, etc.) deoarece miscarea rolelor de jad incalzite realizeaza elongatia mecanica a coloanei vertebrale si distanteaza delicat vertebrele tasate.


Patul de masaj cu pietre de jad inglobeaza principii de medicina traditionala chineza  precum: presopunctura (se exercita presiune pe meridianele energetice folosite si in acupunctura pentru energizarea si echilibrarea intregului organism);

termoterapie (patul se poate incalazi pana la 70 grade C pentru un transfer eficient de raze infraosii in interiorul corpului),

masaj si chiropractica (manipularea coloanei vertebrale in vederea corectiei posturii).

Jadul are o istorie indelungata in China fiind numita “piatra magica” sau “ piatra rinichilor”.
Terapia cu jad este folosita pentru:

•       intarirea sistemului imunitar,

•       curatarea corpului de toxine si metale grele,

•       slabit si tonifiere,

•       dureri reumatice, artroza, guta,

•       infectii si inflamatii,

•       oboseala cronica si insomnii.

Daca va doriti mai mult decat un simplu masaj, aceasta terapie va ofera o experienta absolut speciala si vorbeste in profunzime despre misterele Medicinei Traditionale Chineze.


CASA JAD Health & Wellness
Adresa: str.
Craciun, nr. 4, Sector 1 (Calea Dorobanti)
Website: www.casajadexclusive.ro
Telefon: 0741.341.336 sau 0725.685.685.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod