Sapun organic Ayuverdic de la Longeviv

Din multitudinea de produse bio aparute pe piata romaneasca e important sa le alegem pe cele de calitate si cu multe intrebuintari. Sapunul solid bio Ayuverdic, bogat in ierburi indiene este o adevarata minunatie pentru orice tip de piele. Cele cu mahon, vetiver si busuioc indian sunt aromele care vor oferi rasfat la superlativ si vor inlocui cu succes chiar si samponul clasic, pentru ca parul tau sa fie cu adevarat sanatos!

Sapunul Ayuverdic cu mahon, in frunza de palmier sau in manusa de iuta are  efecte antibacteriene si este special creat pentru pielea sensibila.

In cazul in care te confrunti cu o piele foarte iritata, foloseste-l cu incredere! Din compozitia acestui sapun nu lipseste vitamin E, dar si acizii grasi. Este ideal si pentru par, mai ales daca podoaba ta capilara sufera de un scalp iritat si matreata.

Sapunul Ayuverdic cu vetiver in frunza de palmier iti da motivatia puternica sa il ai in baia ta datorita proprietatilor sale de calmare.  Planta de origine indiana, Vetiver contine “uleiul linistii”,  are calitati curative in regenerarea celulara si e folosita foarte des in aromaterapie.
Evident,  daca ii vei simti mirosul te vei indragosti pe loc. Hidrateaza si ingrijeste pielea si, ca orice sapun organic de calitate, nu contine agenti chimici sau parabeni.

Sapunul Ayuverdic cu busuioc indianin manusa de iuta este un gomaj de top pentru orice tip de piele. Il poti folosi saptamanal, iar pielea ta va fi catifelata, hidratata si revigorata. Este un sapun recomandat si pentru copii. Regenereaza celulele pielii si o energizeaza.

Toate aceste sapunuri, precum si numeroase alte produse pot fi cadouri rafinate si in acelasi timp ingenoase.

Le gasiti pe www.longeviv.ro, un site cu personal trainer- (in cazul in care doriti detalii despre diferite produse, veti primi consiliere gratuita). Transportul este gratuit pentru comenzile de 150 de lei, iar daca nu depasiti aceasta suma, transportul este de 5 lei in Bucuresti si 7 lei in alte orase ale tarii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod